"В Самоков беше страшно. Днес сутринта вече не е така".

...
"В Самоков беше страшно. Днес сутринта вече не е така".
Коментари Харесай

Валентин Радев след пороите: Обстановката постепенно се нормализира



"В Самоков беше ужасно. Днес сутринта към този момент не е по този начин ". Това сподели пред публицисти в Министерсткия съвет министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

„ Уж беше дребна рекичката, която беше излязла от коритото си, само че има отнесени настилки, които са над дребните мостчета. Който е ходил в Самоков, знае, че има една огромна река, само че от коритото си излезе дребната. Има наводнени къщи. Помагаме и пожарната е там “, добави вътрешният министър.

Кметът непрекъснато осведоми обществеността за обстановката, стана ясно от думите на Радев. „ Това е доста значимо - да знаят хората какво прави страната за тях, където може. Всеки да направи нужното да си застрахова жилището “, разяснява Радев и посочи, че това не е ангажимент на страната.

„ Да спрем с питането какво прави страната. Държавата видяхте - направи предварителна защита, заяви на всички регионални шефове. Докато минаваха дъждовете всичко следяхме. Това е направено. Перфектно работеха всички и давахме информация да знаят хората към кого да се извърнат. Кметовете имат локални щабове “, сподели още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР