В сълзи потъна Виктория когато разбра, че не тя е

...
В сълзи потъна Виктория когато разбра, че не тя е
Коментари Харесай

Жестока драма в „Ергенът”: Обсебената от Алек Виктория получи удар под кръста

В сълзи потъна Виктория когато разбра, че не тя е определена за първата среща на Алек Младенов и избухна със скандална имитация: ”Аз съм влезнала в това шоу само поради него, зарязала съм си всичко да бъдем дружно! ”, не можа да понесе Вики, че не тя е определена да бъде първа на индивидуалните  срещи.

Спорната  мениджърка изпусна разходка с хеликоптер, която продължи два дни. Вместо нея Алек предложения красивата Екатерина.

Грозноватата мома показа с Магдалена, че се надявала тя да е първата поканена от ергена на самостоятелна среща с предприемача. И се ядоса, че обектът на любовта й не е усетил какъв брой е значимо това за нея.

Това се оказа за Вики много тежък момент  до момента в който повече участнички махаха след излитащия хеликоптер тя към този момент не можеше да спре водопада от сълзи и промълви: ”Мен никой различен не ме интересува, аз знам за какво съм влезнала тук, концентрирам се единствено към себе си. ”

Според брюнетката множеството девойки не са в шоуто с цел да изпитат обич към Алес Младенов,а са влезнали да завоюват популярност. А думите й бяха ориентирани към Катя. Която бе упрекната от мениджърката, че е изкуствена и се пуска в роля на почтено момиче, само че скоро ще лъсне същинският й облик.

А феновете разясняват по този начин държанието на некрасивата мома, която желае да обсеби Алек само за себе си: ”Често има такива дами завладяващи, с заболели упоритости, с висока и нереална самокритика. Те преследват  мъчително обекта на своето предпочитание, ненавиждащи конкуренцията и подготвени на всевъзможни крайности!Бягството от такива „ хубавици ”  единственото вярно деяние, с цел да не станете жертва! ”

Автор:ladyzone.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР