В съдебната зала се чу ахване, когато председателят на журито

...
В съдебната зала се чу ахване, когато председателят на журито
Коментари Харесай

Журито присъжда 148 милиона долара обезщетение на избирателните работници в Джорджия заради лъжите на Руди Джулиани за вота през 2020 г.

В правосъдната зала се чу ахване, когато ръководителят на журито прочете на глас премията от 75 милиона $ за наказателни вреди за дамите. На Мос и Фрийман бяха присъдени още към 36 милиона $ други вреди.

„ Парите в никакъв случай няма да решат всичките ми проблеми “, сподели Фрийман пред кореспонденти пред федералния съд във Вашингтон след присъдата. „ Никога не мога да се върна в къща, която назовавам дом. Винаги ще би трябвало да внимавам къде отивам и с кого предпочитам да споделя името си. Домът ми липсва. Липсват ми съседите ми и името ми. “

Джулиани не изглеждаше да демонстрира никакви страсти, до момента в който присъдата беше прочетена след към 10 часа разисквания. Мос и Фрийман прегърнаха юристите си, откакто правосъдните заседатели напуснаха правосъдната зала и не погледнаха Джулиани, до момента в който той си тръгваше с юриста си.

Бившият кмет на Ню Йорк даде обещание да апелира, като сподели на кореспонденти, че „ глупостта на номерът просто акцентира глупостта на цялата процедура. "

„ Това ще бъде обърнато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР