В съботния ден екипът ни от типстъри записа 2 от

...
В съботния ден екипът ни от типстъри записа 2 от
Коментари Харесай

3 сигурни футболни прогнози, които със сигурност ще ви помогнат в залозите

В съботния ден екипът ни от типстъри записа 2 от 3 сполучливи футболни прогнози в рубриката " сигурни залози ", а задачата в неделния ден е да бъде регистриран 100%-ов триумф. Ето и предложенията за сигурни прогнози през днешния ден:
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни
залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+) .
16:15 часа: Фулъм - Ливърпул
Тимът на Фулъм е идната " спънка " на Ливърпул по пътя към купата. " Котиджърс " са предпоследни във Висшата лига, като изостават на цели 13 точки от избавителната зона, което на процедура значи, че няма защо да се борят в този мач, а и в останалите до края на сезона. Мърсисайдци от своя страна ще търсят наложителни три точки в тази среща, а мощната офанзива на " алените " се отпуши в последните си два мача във всички шампионати, вкарвайки седем попадения (три във вратата на Байерн). Най-логичното за този мач е Юрген Клоп да потърси ранна преднина в мача и сигурна победа, с цел да даде отмора и на част от своите играчи през втората част.
Прогноза : Първо полувреме/Краен Изход - Ливърпул/Ливърпул (1.67 коефициент)

16:30 часа: Айнтрахт - Нюрнберг
Айнтрахт Франкфурт е на гребена на вълната, откакто в профил Интер в Лига Европа, а тимът набра скорост и в Първа Бундеслига. " Орлите " са в страхотна поредност от 5 победи в последните 6 мача и се изправят против последния в класирането Нюрнберг. Това е съвсем сигурният изпадащ в шампионата, а като посетител Върждил Мисиджан и компания са трагични - 10 провали и 2 равенства в 12 мача. Срещата крещи знак " 1 " и той наподобява повече от сигурен.
Прогноза : Победа за Айнтрахт (1.40 коефициент)
18:30 часа: Евертън - Челси
Евертън и Челси играят във трогателен мач в британската Висша лига. Последните три срещи посред им непроменяемо приключват под три гола, като има две нулеви равенства. Челси пък също по този начин не бележи доста при визитите си, а Евертън ловко играе отбранителен футбол.
Прогноза : Под 2,5 гола на Евертън и Челси (1,92 коефициент)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР