В съботния ден Атлантическият съвет на България (АСБ) проведе годишно

...
В съботния ден Атлантическият съвет на България (АСБ) проведе годишно
Коментари Харесай

Отявлен критик на Кремъл стана съпредседател на Атлантическия съвет на България

В съботния ден Атлантическият съвет на България (АСБ) организира годишно Отчетно – изборно заседание на организацията. Атлантиците одобриха политическите отчети и финансовите доклади на досегашното управление. Направен бе и разбор на настоящата вътрешно политическа обстановка в България, оповестяват от АСБ.

По време на форума се организираха и частични избори и промени в управителните органи. За нови членове на Управителния съвет на АСБ са определени Диман Георгиев и Иван Анчев. Основателят и дълготраен съпредседател на АСБ Димитрин Вичев се отдръпва от поста по свое предпочитание, като на негово място за съпредседател на АСБ бе определен Иван Анчев – дълготраен чуждестранен представител на Министерство на вътрешните работи във Вашингтон и някогашен общоприет консул на България в Чикаго. Заедно с другия съпредседател доцент Момчил Дойчев той ще управлява АСБ през идващите години.

Общото заседание на организацията одобри решение за разширение активността на АСБ в разнообразни посоки, с оглед противопоставяне на вътрешните и външните съветски хибридни закани против България и българското общество.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР