В събота вечер Интер ще приеме Ювентус в мач, който

...
В събота вечер Интер ще приеме Ювентус в мач, който
Коментари Харесай

Спалети: Интер и Ювентус са пълни противоположности

В събота вечер Интер ще одобри Ювентус в мач, който може да предначертае пътя на "нерадзурите " към класиране в Шампионска лига. Наставникът на Интер Лучано Спалети чака доста сложен мач, макар че Ювентус към този момент е спечелил купата и ще играе само за достойнството си.

"Напоследък играем доста добре и ще опитаме да го създадем и против Ювентус. Трябва да сме близо един до различен, с цел да владеем топката по-дълго. Лаутаро Мартинес разкри качествата си и към този момент взима отговорност. В тим като Интер би трябвало да има футболисти, които разполагат със мощен темперамент. Няма да разкрия кой ще играе на следващия ден, тъй като всички са разполагаем ", стартира Спалети.

"Шампионска лига? Все още има точки, които би трябвало да спечелим, а също по този начин и директни дуели. Отборите, които са с 5 точки зад нас, могат да завоюват всичките си мачове, а ние би трябвало да работим още доста. Мачовете с Ювентус постоянно са значими за италианския футбол. Този мач се играе всяка година в питейните заведения, в магазините, в офисите. Тези два тима са цялостни противоположности във футболната пристрастеност ", добави наставникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР