В събота срещу неделя през нощта отново ще въртим часовника

...
В събота срещу неделя през нощта отново ще въртим часовника
Коментари Харесай

Да не забравим: В събота срещу неделя ще въртим часовника един час напред

В събота против неделя през нощта още веднъж ще въртим часовника един час напред.

След като Европейската комисия даде обещание, че тази година ще е последната, в която сменяме времето, Европейският парламент реши, че още 2 години ще сме в този режим  – на лятно и на зимно часово време, предаде bTV.

После всяка страна ще взема решение сама за себе си кое време избира.



Осемдесет и шестият ден на годината, два и половина. В неделя сутринта атомният часовник превключва един час напред. Това го играем към този момент четиридесет  години – час напред, час обратно.

След две години би трябвало да сме решили  един час напред ли желаеме или един обратно.

Защото всяка страна ще си избира сама времето, ще стане по този начин, че тук ще е един час напред, там един обратно и може да се окаже, че две прилежащи страни, които другояче са в един часови пояс, са с друго време, тъй като народите им по този начин са решили.

Гърците в България избират един час обратно, както е в този момент. Гърците в Гърция и Кипър – един час напред.

Ако в Гърция е 3 и в България е 3. Ако те въртят и ние въртим, само че в случай че те изберат един час напред, а ние обратно, Европа няма да е удовлетворена. Уж един пазар, а в две прилежащи страни друго време.

Затова решаването на въпроса със промяната на времето се бави. Трябваше да е тази година, само че ще е най-малко след две. Така, че в неделя отново ще въртим напред, а през есента обратно.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР