Феновете на Емердейл разтърсиха кой ще помогне на Бел Дингъл

...
Феновете на Емердейл разтърсиха кой ще помогне на Бел Дингъл
Коментари Харесай

ITV Emmerdale `потвърждава` кой ще помогне на Бел Дингъл да напусне Том Кинг, след като изпусна огромна улика

Феновете на Емердейл раздрусаха кой ще помогне на Бел Дингъл да напусне Том Кинг, откакто довечера той прояви принуждение.

Ужасяващо подиуми, когато вечерята завърши, Бел и Том останаха сами и той се изправи против нея по отношение на приема на контрацепция. След като й се развика, че го е излъгала, той пъхна ръката й под вряща парещ кран в първия си физически ход на принуждение.

За страдание, Бел е наложително следена от брачна половинка си, като нещата са настроени единствено да се получат по-лошо. Феновете обаче са уверени, че един гражданин може да помогне на Бел да излезе от брака й, откакто видя „ улика “, пусната от сценаристите в шоуто на ITV.

Тази вечер, когато Том и Бел се насочиха нагоре, Манди бързо ги последва тях, като почитателите са уверени, че това е по този начин, тъй като тя знае и ще помогне да се отърве Бел от насилствения и лицемерен Том. Един написа: „ Сигурен съм, че Манди подозира нещо – тя не си губи времето да се качи по стълбите след Бел и Том #Емердейл “, до момента в който втори добави:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР