В събота преди обяд ще преобладава слънчево време, максималните температури

...
В събота преди обяд ще преобладава слънчево време, максималните температури
Коментари Харесай

Посрещаме уикенда с хубаво време и температури до 24 градуса

В събота преди обяд ще доминира слънчево време , оптималните температури ще са сред 19° и 24°.

Минималните температури ще са сред 5 и 10 градуса, по Черноморието - до 12 градуса . Атмосферното налягане ще се увеличи, само че ще остане малко по-ниско от междинното за май.
 iStock/Getty Images
В планините по-значителна облачност ще има в следобедните часове, когато тук-там ще превали . Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 м към 14 градуса, на 2000 м - към 6 градуса.

По Черноморието по-значителна облачност и валежи, съпроводени с гръмотевици ще има в следобедните часове. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са до 18-20 градуса. Температурата на морската вода е 14 градуса, вълнението на морето ще е към 2 бала.-->
 iStock/Getty Images
В неделя вятърът ще се обърне от изток-югоизток . Облачността ще се усили, изначало висока и междинна, след обяд ще се вплътни и тук-там в западните региони до вечерта ще превали.
 iStock/Getty Images
През по-голямата част от идната седмица облачността ще е най-вече забележителна , към и след обяд купеста и купесто-дъждовна. На доста места в страната ще има превалявания, интензивни и с гръмотевици , а и по-значителни като количество, основно в Западна България, към средата на седмицата в обособени региони и на изток.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР