В събота двете легенди ще взривят двете зали на клуба

...
В събота двете легенди ще взривят двете зали на клуба
Коментари Харесай

YALTA CLUB закрива сезона с Chris Liebing и Dubfire

В събота двете митове ще взривят двете зали на клуба
По традиция, YALTA CLUB отбелязва края на клубния сезон с огромно празненство в двете зали. На 15 юни в Room 1 ще чуем Dubfire дружно с Juan Alvarez. По същото време в Room 2 ще звучи новаторската музика на Chris Liebing в компанията на Liubo Ursiny. Това е и последното събитие преди SOLAR на летище София, където ще забележим именитите Paul Kalkbrenner и Richie Hawtin.
Специално за закриването на клуба в Room 1 ще посрещнем единствения и несравним Dubfire. Eдва ли има някой, който не е чувал името му или брилянтните му техно сетове. От международен триумф в комерсиалната сфера до не по-малки триумфа на ъндърграунд сцената, той е актьор, чийто блян, гений и вътрешен глас са го сложили на челно място в промишлеността. Dubfire продължава да поддържа позицията си с непреклонна трудова нравственос и мощен блян към нововъведения, развиване и най-много развлечение. Независимо дали става въпрос за присъединяване му в Deep Dish, независимите му осъществявания в редица международни клубове, работата по лейбъла му SCI+TEC или просто заниманието му с аудио и образни технологии, той следва свои лични правила и постоянно съумява да впечатли публиката. Зад пулта в огромна зала ще чуем и един от емблематичните резиденти на YALTA CLUB, Juan Alvarez.

На 15 юни в Room 2 ще посрещнем Chris Liebing – един от най-уважаваните диджеи с трайна кариера в света на електронната музика. Със зареждащи DJ сетове, брилянтни колаборации и гигове по целия свят, той продължава да държи известност на неотклонен и извънредно надарен актьор. Пионерът на европейската техно сцена издаде последния си албум Burn Slow през 2018 година посредством именития лейбъл Mute. Самият той твърди, че от дълго време желае да направи този албум с който ясно показва възприятията си и който започва нова глава в живота му. Удивителните ремикси на Liebing за Depeche Mode и Goldfrapp произтичат от същото креативно мислене, размивайки границите сред различната и електронната музика. Заедно с Liebing, зад пулта ще се качи и резидента на YALTA, Liubo Ursiny.
Купи билети за закриващото празненство на YALTA CLUB от OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg
Повече информация може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР