В събота, 6 май, bTV ще направи зрителите си съпричастни

...
В събота, 6 май, bTV ще направи зрителите си съпричастни
Коментари Харесай

Зейнеб се връща на работа

В събота, 6 май, bTV ще направи феновете си съпричастни на историческото събитие – коронацията на английския монарх крал Чарлз III от 12:20 до 16 ч. посредством особено студио.

Водеща в София ще бъде Петя Дикова, а непосредствено от Лондон ще се включи специфичният водещ на bTV – Васил Христов. Те ще разясняват онлайн дружно със своите извънредни посетители събитието от Уестминстърското абатство, където се организират коронации от 1066 година Церемонията и символиката, традициите на монархията, протокола и любопитните елементи – всичко това ще откри място в близо 4 часовия ефир.

Екипът на предаването е подготвил и забавни истории за живота на крал Чарлз, както и срещи с вдъхновяващи персони, които имат досег до Британската монархия. Сред тях е българин, който получи орден на Британската империя за принос към укрепването на британско-българските връзки и ще минем още веднъж по стъпките на бъдещия крал при визитата му в България, като ще представим един от сираците, срещнали го във Варна.

Васил Христов от Лондон събира усещанията на кралски коментатори и биографи и споделя историята на първия портрет на Чарлз като крал за корицата на най-старото илюстровано списание в света. В специфичното студио ще обърнем внимание и на другата страна на монетата, а точно митингите „ Не е моят крал “ и републиканската група за напън.

Специално за най-запалените фенове на кралското семейство, bTV ще предложи разширено цифрово студио, което ще стартира в 11ч. онлайн на уеб страницата btvnovinite.bg. В него ще се включи чаровната водеща Зейнеб Маджурова, която ще прекъсне майчинството си за извънредното събитие. Любопитни обстоятелства, впечатляващи тоалети, занимателни обстановки и всемирски посетители, фокус на разискването с гостите в студиото, както и особено наличие ще чакат онлайн потребителите до 16 ч.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР