В събота, 13 ноември, първата годишна Forbes Monaco Crypto &

...
В събота, 13 ноември, първата годишна Forbes Monaco Crypto &
Коментари Харесай

Васил Петров пя на милиардери в Монако

В събота, 13 ноември, първата годишна Forbes Monaco Crypto & Art Gala сплоти международни специалисти и локални милиардери, които споделят пристрастеност към цифровите активи в яхт клуба в Монако. Гостите на събитието се любуваха на осъществяванията на Васил Петров, поканен особено за събитието. В брилянтен съпровод на пианиста Живко Петров, той показа собствен версии на джаз и поп стандарти и песни от новият му албум LOVE SONGS Vol.1.

" За първи път ми се случва да пея пред 23 милиардера, от които 7 са крипто милиардери. Песента, с която открихме церемония вечерта беше " Fly me to the moon " на Бърт Хауърд. С изнеда разбрах, че това е химна на крипто милиардерите. Благодаря за поканата на господин Луис Ф. Коста Макамбира, основен изпълнителен шеф и издател на Форбс Монако ", разяснява първокласната си изява Петров.
свързани новини3721на 16.09.2021
На церемония вечерята се организира аукцион онлайн изкуство с истински произведения на Маркос Марин, Александър Беридзе, Юсеф СИ и Сесио Мур и събраха 437 000 $, част от които са отдадени на фондацията на принцеса Шарлийн и Fight Aids Monaco.

На събитието участваха единствено посетители с предложения.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР