В руския Партизанск (в Приморския край на Русия) е открит

...
В руския Партизанск (в Приморския край на Русия) е открит
Коментари Харесай

Руски военен комисар е открит мъртъв при странни обстоятелства

В съветския Партизанск (в Приморския завършек на Русия) е открит открит мъртъв военният комисар Роман Малик. Обстоятелствата към гибелта остават неразбираеми, оповестява организация УНИАН, като се базира на съветски медии.

От администрацията на града оповестиха, че Малик " е умрял трагично ". Телеграм канал " Амур Маш ", базирайки се на свои източници в правоохранителните органи, оповестява, че полицията преглежда версии за ликвидиране и самоубийство на Малик.

Тялото на военния комисар е открито покрай оградата на частна къща. Местно издание прецизира, че тялото е открито на самата ограда.

Според „ Байкал 24 ”, по тялото има следи от самоубийство, само че негови познати се съмняват в самоубийствени пристрастености.

Роман Малик е взел участие в чеченската война, а по-късно е заемал разнообразни длъжности в службата за военна регистрация и набор, в това число и управителни. Освен това " интензивно се е занимавал с военно-патриотичното образование на младежите " и " доста е обичал децата си ", пишат локални медии. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР