В руския град Уфа 26-годишен мъж от Узбекистан жестоко уби

...
В руския град Уфа 26-годишен мъж от Узбекистан жестоко уби
Коментари Харесай

Ужасяващо зверство! Мъж закла приятелката си след като тя отказа предложението му за женитба

В съветския град Уфа 26-годишен мъж от Узбекистан грубо умъртви млада 23-годишна жена с нож, заради това, че тя отхвърли предлагането му тя да се омъжи за него, както и му заяви, че желае да постави завършек на връзката им. Убийството се случи на публично място, посещавано от много хора - един от локалните магазини за хранителни артикули. След пъкленото си дело килърът се опитал да се самоубие несполучливо. Шокиращите фрагменти демонстрира мъката на отхвърления любовник, целия затрупан в кръв, до момента в който очевидци от магазина и майката на жертвата го засипват с обвинявания за жестокото ликвидиране. След това той дори моли хората към него да го довършат.



Тялото на убитата жена може да бъде забелязано да лежи под фризер в магазина. Свидетел на бруталното закононарушение споделя, че мъжът я е наръгал 17 пъти. Той я е бил следил и я последвал, когато тя влезнала в магазина.



Малко по-рано в злокобния ден килърът е чакал пред нейната къща и тя се е пробвала да се промъкне неусетно и да избяга от него, споделя комшия.

Според известията в локалните издания нейните родители са били срещу тяхната връзка и желанието му да се ожени за щерка им. Една от аргументите е тъй като той има престъпно досие в полицията.



Мъжът е причакал приятелката си с букет цветя пред магазина и е изискал да се омъжи за него. Тя е отказала и му е споделила, че желае да постави завършек на интимните им връзки. След това тя е забелязана да се втурва в магазина с крясъци за помощ като вътре е била наръгана неведнъж до гибел от отхвърления любовник.



В момента килърът се намира в тежко положение в болница с повдигнато обвиняване в ликвидиране.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР