В руския град Твер се запали сградата на Централния изследователски

...
В руския град Твер се запали сградата на Централния изследователски
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Гори цех за ракети на руското военно министерство - има жертви

В съветския град Твер се възпламени постройката на Централния проучвателен институт на силите за въздушно-космическа защита на Руската федерация. В резултат на пожара един човек почина, няколко десетки бяха ранени.

Според локалните общественици пожарът е избухнал към 23 часа локално време. Целият град е бил обгърнат в пушек и хората не можеха да се изтеглят през отровния пушек - трябвало е да скачат през прозорците.

Огънят се оказа много мощен - на огъня беше приписан трети сан на трудност. На място са спасители и шест коли за спешна помощ.

Както е посочено в публикацията на Wikipedia, институтът, в който е зародил пожарът, е теоретичен център за създаване на теорията на оръжията за противовъздушна защита и аерокосмическа защита на Министерството на защитата на Руската федерация. По-специално, нейните експерти се занимаваха с създаването на ракетни системи за противовъздушна защита. В него се прецизира още, че изследователският институт е взел участие в основаването на " Искандер ", който унищожава украинските градове.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР