В Русия започва тридневното гласуване на президентските избори. Украинското министерство

...
В Русия започва тридневното гласуване на президентските избори. Украинското министерство
Коментари Харесай

Започва тридневното гласуване на президентските избори в Русия

В Русия стартира тридневното гласоподаване на президентските избори.
Украинското министерство на външните работи прикани през вчерашния ден интернационалната общественост да не признава резултатите от вота.

" Участието в изборите през днешния ден е демонстрация на патриотични усеща. Добре го знаят жителите а Донбас и Новоросия, които в сложни условия гласоподаваха на референдумите за единение с Русия. Тези дни те още веднъж ще създадат своя избор. Ще гласоподават и нашите бойци на фронта. Проявявайки геройство и подвиг, те пазят отечеството, а участвайки изборите, дават образец на всички нас ", сподели Владимир Путин в телевизионно послание, представен от БНР.

Междувременно управляващите в Молдова упрекнаха Русия за това, че на територията на сепаратистката Приднестровска република са били напечатани бюлетини и основани шест изборни секции. Според Кишинев това нарушава двустранното съглашение с Москва гласуването да става само в съветското посолство.

Официални лица в Москва предизвестиха за недопускане на митинги по време на президентския избор, откакто опозицията прикани за демонстрации против Путин.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР