В Русия започва да се надига вълна на гняв, която

...
В Русия започва да се надига вълна на гняв, която
Коментари Харесай

Михаил Подоляк: Цяла Русия постепенно потъва в криминална вакханалия

В Русия стартира да се надига вълна на яд, която не може да бъде спряна. Сега се вижда единствено началото ѝ. Tова ще бъде противоположното на определяната публично от Москва " специфична военна интервенция ". Така Михайло Подоляк, консултант на ръководителя на кабинета на президента, разяснява днешните известия за рухването на два хеликоптера и два бойни самолета, оповестява УНИАН. 
 
Припомняме, че през днешния ден в региона на съветския град Брянск съвсем по едно и също време се разрушиха изтребител-бомбардировач Су-34, изтребител Су-35 и два хеликоптера Ми-8 на съветската войска, като по предварителни данни всички те са били част от една авиогрупа.
 
 Су-35 Су-35 Източник: Twitter
По думите му, в Русия няма война. Там се надига гневът на самите руснаци. Само ще се усилва по размер и ще се избивате много интензивно, сподели Подоляк в отговор на упреците на руснаците какво се случва в региона на Брянск.
 
Според съветника на ръководителя на президентската канцелария това е явно, защото сега в Русия протичат четири процеса, които водят до това. Първият развой съгласно него е загубата на надзор, тъй като светостта на съветските управляващи последователно изчезва.
 
Освен това от войната в Украйна се завръщат огорчени руснаци, в това число някогашни пандизчии, които стартират да показват неодобрение от локалните управляващи. " Това усилва броя на престъпните истории. Цяла Русия последователно потъва в престъпна вакханалия ", сподели Подоляк.
 
Третият развой е повишаването броя на ексцесиите в сериозни обекти в цяла Русия.
 
" Четвърто, ние не получаваме оръжия на вятъра. Все още би трябвало да сложим завършек на тази война. Русия сигурно ще заплати сметките си. Тази война ще завърши вярно ", акцентира той.
 
Освен това съветникът на ръководителя на президентската канцелария посочи, че сега в Руската федерация са почнали още два процеса: разисква се опцията за затваряне на границите и основаване на " желязна завеса ", както и опцията за национализация на стопанска система - изцяло затваряне на страната в " огромен руски лагер ".
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР