В Русе ще бъдат открити две изложения - на техника

...
В Русе ще бъдат открити две изложения - на техника
Коментари Харесай

Изложения на техника, технологии и туристически услуги в Русе

В Русе ще бъдат открити две изложби - на техника и технологии в Русенския университет и на туристическите услуги " Уикенд туризъм ". 

Днес в 10 часа публично ще бъде намерено десетото издание на Изложението на машини, техника и технологии в кампуса на Русенския университет. В него ще вземат участие водещи компании, представящи земеделска техника, коли, препарати за растителна отбрана, машини за отглеждането на животни и фуражното произвеждане, електротехника и електроника. Гости на събитието ще бъдат министърът на туризма Николина Ангелкова, президентът на Двустранната комерсиална камара България-Румъния – Дору Драгомир, представители на държавната и локалната власт.

Точно в 12 часа пред Доходното здание пък ще бъде обещано началото на фестивала на туристическите занимания и анимации " Уикенд туризъм ". Той ще продължи до 12 май и в него ще се включат над 250 представители на туристически услуги от страната и чужбина. За първи път в границите на ревюто ще бъде показан Международен Тур Филм Фест " На източния бряг на Европа ", по време на който ще бъдат прожектирани 60 кино лентата от разнообразни кътчета на страната и Европа, а за втора поредна година ще се организира фестивала „ Магията на фолклора “, отдаден на запазването на българската национална традиция.

Програмата включва още Кулинарно съревнование с младежи, Биг Бенд церемониал, ретрофото и демонстрации от художници и аниматори.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР