В Русе имаше секции с над 30% невалидни бюлетини, а

...
В Русе имаше секции с над 30% невалидни бюлетини, а
Коментари Харесай

Иван Белчев: Хора над 75 години ми споделиха, че са нямали никакви проблеми с гласуването с машини

В Русе имаше секции с над 30% невалидни бюлетини, а 2 години по-късно процентът беше под 1

В деня на християнското семейство ние честваме едно от най-важните неща за нас, а точно фамилията. Християнските полезности са основа в нашето общество - да обичаме близък, да оказваме помощ на тези изпаднали в компликация, да почитаме близки и другари, да почитаме себе си и индивида, с който сме си избрали да споделим живота си, да сме виновни към децата си и не на последно място да сме виновни към обществото ни.

Първия ми образец в живота за християнски полезности са родителите ми, които ми дадоха извънредно доста. По-късно оцених и тежестта на отговорността да даваме положителни образци на децата си - знам, че от нас самите идва посоката, която ще направлява нашите деца. Понякога забързаното всекидневие и стресовите обстановки ни попречват да дадем най-хубавото от себе си, само че аз се веселя че имаме обичаи и традиции като тези в днешния ден, на които да се уповаваме.

Аз съм благополучен, че имам едно извънредно сплотено семейство, в което съм получавал първите си образци за живота. Получил съм толкоз доста като морални правила, любовта към природата, дребните трикове за по какъв начин да си засадим дърво… и най-много отдадеността и загрижеността един към различен. Към всички.

Днес съм със фамилията си. Това е най-важното и постоянно ще бъде.

Снимката е от визитата ми през днешния ден в пенсионерски клуб " Добружанска среща ", където с изключение на всички положителни пожелания, получих и укор, че нищо не вършим в този парламент. За един месец не успяхме да решим значимите проблеми на българите, тъй като се занимаваме с незначителните на пръв взор тематики, което е несъмнено по този начин - цялата сила на множеството партии отива да дезинформира и насъсква обществото един към различен. Жени и мъже над 75 години ми споделиха, че са нямали никакви проблеми с гласуването с машини, а тези от тях, които са били членове на секционна изборна комисия са приключвали доклада извънредно бързо и тъкмо. Хартиените бюлетини са също лесни за гласоподаване, само че и елементарно могат да бъдат оповестени за невалидни при преброяването - факт, които можем да забележим най-явно при последните локални избори. В Русе имаше секции с над 30% невалидни бюлетини, а 2 години по-късно процентът беше под 1.

Аз не преставам да диря отговори на въпросите свързани с проблемите на Русе и района, да давам оферти и да пускам полемики за възстановяване на живота на българите, и да не отстъпвам правата на съгражданите ми за почтени и свободни избори.

Иван Белчев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР