В рубриката, в която се опитваме да разгадаем изненади и

...
В рубриката, в която се опитваме да разгадаем изненади и
Коментари Харесай

Риск печели, риск губи: Футболни прогнози на високи коефициенти в събота

В рубриката, в която се опитваме да разбираем изненади и по-интересни залози, имаме нови 3 забавни футболни прогнози за феновете на високи коефициенти. Ето и предложенията, които имаме за вас, като може да се възползвате и от спомагателния уикенд бонус на 7777.bg (вижте детайлности, единствено за хора над 18 годишна възраст)!
14:30 часа: Борнемут - Тотнъм
Отборът на Тотнъм се намира в сложна обстановка в края на сезона, откакто основни фигури не са разполагаем на Маурисио Почетино, а " шпорите " се стремят да се задържат на два фронта - Висшата лига и Шампионска лига. Лондончани позволиха проваляне в първия полуфинален конфликт против Аякс, а в този момент единственото, което биха желали, е да си усложнят мача от шампионата против Борнемут. " Черитата " са на 14-о място в класирането и на процедура не се борят за нищо, за разлика от Тотнъм, който е изправен пред действителната заплаха да изпадне от топ 4. Очаква се Маурисио Почетино да излезе за наложителна победа, която да бъде обезпечена още през първата част, с цел да може вероятно да се даде отмора на някои играчи през второто полувреме.
Прогноза : Първо полувреме/Краен излаз - Тотнъм/Тотнъм (2.88 коефициент)

17:00 часа: Уест Хям - Саутхямптън
Благодарение на точката против Борнемут, " светците " се избавиха от изпадане през този сезон и съществено напрежение падна от плещите на тима. Сега в мач без значение Саутхямптън се изправя против отбора на Уест Хям, който се намира в отлична форма и завоюва против Тотнъм в предишния кръг - победа, която сигурно ще даде самочувствие на " чуковете ". Възпитаниците на Мануел Пелегрини са постоянен хазаин през 2019 година, а против себе си ще имат противник, който няма да е на 100% мобилизиран, откакто мина през кошмарни месеци, завършили през предишния уикенд.
Прогноза : Победа за Уест Хям (2.30 коефициент.
Допълнителна прогноза : Победа за Уест Хям и двата тима да отбележат гол (3.80 коефициент)

17:30 часа: Черно море - ЦСКА
Катаклизмите в ЦСКА не престават с цялостна мощ, като след отпадането за Купата последва и проваляне от Ботев в шампионата, което отдалечи оптимално " алените " от борбата за купата. Сега и Любослав Пенев напусна тима, което в допълнение внесе напрежение в тима. Черно море от своя страна има единствено 1 загуба от края на септември насам във Варна, като " Тича " се превънра в същинска цитадела за тима. Само преди два месеца " моряците " удариха ЦСКА с 2:0, като и тогава при " армейците " имаше треньорска промяна и доста незнайни. Очаквам сходен процес на срещата.
Прогноза : Победа за Черно море (4.00 коефициент)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР