В рубриката утре в Тази неделя“ очаквайте отговор на

...
В рубриката  утре в Тази неделя“ очаквайте отговор на
Коментари Харесай

Очаквайте в „GLAS с Тина Ивайлова”: Как са изразходват парите по европроекти?


В рубриката „ ” на следващия ден в „ Тази неделя “ очаквайте отговор на въпроса: Правомерно ли се изразходват милиони по европроекти и публични поръчки в един от най-бедните региони в страната ни?

Тина Ивайлова пита също по този начин: Защо пътища за над 5 млн. лева по от Програмата за развиване на селските региони не са довършени към този момент трета година, а съгласно специалистите става въпрос за кражба на европари?

„ Като цяло си има проблеми. И тук асфалта се рони “, споделя, специалист от Европейски център за транспортни политики.

„ То е останало напълно малко от плана – към 1/3 “, изяснява и Светлин Сретениев, кмет на община Бойчиновци.

Случаен жител също разяснява тематиката: „ За 5 млн. извинявай, но в случай че ми го дадат на мен, ще го налепя цялото с плочки. Общинския и тоя нашия кмет - няма да ги разясня въобще. В мръсотия кой влиза, единствено помияри и никой различен. “

„ Някой е станал богат от този път. И с изключение на, че е станал богат, той е станал за сметка на живота и здравето на хората от най-бедния регион в България. Тук би трябвало да си има към този момент прокуратури,, които да дойдат и да видят към този момент това безсрамие “, безапелационна е Диана Русинова.

„ Категорично ще създадем, който ни давате “, споделя Ива Иванова, зам.-директор на Държавен Фонд „ Земеделие “ с сектор „ Програма за развиване на селските региони “.

Цялото следствие гледайте на следващия ден в предаването „ Тази неделя “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР