В рубриката ни Дръжте крадеца Нова ТВ показа кадри на

...
В рубриката ни Дръжте крадеца Нова ТВ показа кадри на
Коментари Харесай

Мъж системно обира заведения в София

В рубриката ни " Дръжте крадеца " Нова ТВ сподели фрагменти на мъж, който се оказва, че единствено за няколко дни е сниман 3 пъти в три разнообразни заведения за хранене да краде. На видеото от охранителните камери се вижда по какъв начин той влиза в едното заведение за бързо хранене и разрушава касата, откъдето отмъква 1000 лева На второто видео се вижда по какъв начин с група от още няколко момчета изпочупват заведението и крадат стока и длъжностен телефон.

Собственикът на едно от обраните заведения описа, че крадецът е отворил касата и е взел оборота, без даже да се тормози от камерите. Срещу апаша е формирано досъдебно произвеждане от Първо районно ръководство в София.

Радин Димитров е притежател на друго заведение, което е потърпевшо от обирджията. Той е разгласил пост във фейсбук откакто ресторантът му бил посетен от недоброжелателя. С него се свързали притежатели на други две заведения със същите недоволства. Потърпевшите се надяват полицията да разпознае мъжа от записите и той да понесе отговорност за дейностите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР