В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за

...
В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за
Коментари Харесай

Бюти блиц с Мирела Илиева

В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни персони, с цел да споделят гледната си точка към младостта и хубостта, както и каква е персоналната им дисциплинираност в грижата за себе си.Един от най-запомнящите се участници от четвърти сезон на „ Игри на волята “, надарената Мирела Илиева, през днешния ден развива кариерата си на танцьор и хореограф, а персоналният ù живот не стопира да буди интереса на медиите. Топ 3 на козметичните артикули, които ползваш и за какво? Най-важната козметика за мен е тази за грижа за лицето. Имам сензитивна кожа и стриктно  спаз-вам утринна и вечерна рутина. Тя включва крем за лице за сензитивна кожа и серум за пъпчици, ексфолиращ лосион за лице и крем за коса (разбира се, след шампоан и маска).  След „ Игри на волята “ кожата ми беше доста потърпевша. Имах леко акне и не можех да се преборя с повърхностните пъпчици. Единствената козметика, която избави и трайно оправи кожата ми, е на Biologique Recherche – особено ексфолиращия лосион, който нанасям на почистено лице, хидратиращ серум и серум срещу появяването на пъпчици. Грижата за косата също е доста значима за мен, тъй като се пробвам да я подкрепям дълга. След баня постоянно ѝ поставям крем или олио за коса на L’Oreal.  Какво значи да си млад? Да поемаш опасности, да бъдеш упорит, самоуверен, да учиш непрекъснато, да сбъдваш фантазии, да се проваляш и да продължаваш все пак. Да се поставяш в обстановки, в които излизаш от удобната си зона. Да не разрешаваш на никого да ти споделя, че не можеш да направиш нещо. Да знаеш, че хората ще те подлагат на критика, само че да махаш с ръка, тъй като на всеки е разрешено да прави неточности – изключително на младите. Да пътуваш! Много! Да грабиш от живота всеки ден! Да се забавляваш ИСТИНСКИ! Да прекарваш пълноценно време със фамилията и приятелите. Коя своя линия харесваш най-вече? И коя би трансформирала? Във външния си тип най-вече одобрявам зелените си очи. Не бих трансформирала нищо в себе си. Привърженик съм на естествената хубост. Единствено бих работила повече в залата, с цел да усъвършенствам физическата си форма.
Най-добрият спорт/активност за тонус. Най-добрата интензивност, спорт или изкуство за мен са танците. Спортувала съм доста разнообразни неща през живота си, само че нищо не ме вкарва в по-добра форма от танците. Винаги по-късно съм супер заредена физически. За спорт сигурно бих предложила плуването. Много ми е пособие през годините да се оправям с контузии, прави ме и по-издръжлива. Отваря ли порти визията? Добрата визия е нож с две остриета. Тя от време на време отваря порти, само че различен път може да породи снизходително отношение и подозрение в компетентността на човек. Външният тип може да помогне да привлечеш вниманието, само че оттова нататък зависи от теб дали ще го задържиш и с други качества – професионализъм, човешко отношение, гений и нужните умения за съответната работа или задача. Добрата визия не е единствено физическа даденост, само че е и цялостната презентация на човек – сексапил, харизма, отношение, убеденост. В моя случай имах шанса да вземам участие в няколко продукции и реклами, без да съм приключила актьорско майсторство и без някакви контакти в средите. СПЕЦИАЛНИЯТ ВЪПРОС:
За нежната си възраст наподобява като че ли си минала през много житейски уроци. Имаш ли формула по какъв начин да се съхраниш достоверна под натиска на медийната полуда и известността?  Вярно е че, за нежната си възраст имам много житейски опит. От дребна ми се е налагало да работя и да бъда независима и това ме е направило борбена, смела и устойчива към външни въздействия. Живеем в свят, в който на мода е „ перфектността “, само че за мен значимото и забавното се крие в това да бъдеш НЕперфектен, да бъдеш себе си, същински, с всичките си дефекти и мисля, че тъкмо това притегля хората към мен – искреността. Искам да усещам, че пребивавам, пътувам, обичам, бленувам, а не да бъда пандизчия на тази дребна кутия, наречена телефон или обществени мрежи. Старая се да демонстрирам на аудиторията си същинската Мирела, която закъснява или оплесква нещо, или която си разрешава да бъде прочувствена, да бъде дете, да бъде себе си. Разбира се, от време на време и аз пострадвам от хейта, има моменти,  в които ми въздейства и не мога да се абстрахирам изцяло. Но съм приела, че е неизбежно. Винаги ще те спъват по пътя, въпросът е да станеш и да продължиш.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР