В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за

...
В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за
Коментари Харесай

Бюти блиц със Стефан А. Щерев

В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни персони, с цел да споделят гледната си точка към младостта и хубостта, както и каква е персоналната им дисциплинираност в грижата за тях. Топ 3 на козметичните артикули, които ползваш, и за какво? Ползвам артикули за лице и коса, за всичко друго има сън. Крем за лице – научих се да се грижа за себе си и да предпочитам подобаващата козметика: диря лифтинг и реконструиращ резултат. Серум за лице – прави кожата гладка и да наподобява добре, нужен е за по-трайни резултати в антиейджинга. Масло за коса – до момента в който към момента я има, я разглезвам с масла, които намирам в Близкия изток, Индия, Персийския залив. С тяхна помощ косата е постоянно сияйна, здрава и поддържана.

Кой е екоелементът в бюти навиците ти? Нямам кой знае какви привички, само че влагам и в био и органична козметика, създадена с етични и устойчиви способи, с цел да поддържам производителите, които се грижат за околната среда и виновното потребление на ресурсите на планетата.

Какво значи да си млад? Ако за някои младостта е единица мярка за установяване дължината на роклята или дупката в колана, за мен е опцията да изглеждаш без терзание добре, да отстояваш предишното време зад тила си не с броя на издуханите свещи на тортата, а с броя лавици в библиотеката си. Младият човек няма възраст, той има време.

Коя своя линия харесваш най-вече? И коя би трансформирал? Визуалните черти са забележимата част на битието, те са като радиовълните – имат връх, своя крива, мощ. В себе си одобрявам неналичието на интерес към чертите, за сметка на интерес към другите форми на симпатичност – миглите, бенките в клепачите, ушите, като че ли за мен направени.

Най-добрият спорт/активност за тонус? Не имам вяра в спорта за здраве. Тази мантра е неправилна. Спортът е за готови хора. Но съм за дейното придвижване, оживление, в случай че щете. Километър вървене в парка, колелото за половин час, трите пъти седмично в басейна ще ни удължат насладата и живота повече, в сравнение с часовете във фитнеса.

Отваря ли порти визията? Отваря се всекиму, който потропа. Визията е единствено детайл от общуването, само че методично сме го трансформирали в Елемента. И тук бъркаме, съгласно мен. Визията ни е ключ, само че не за всяка врата.

СПЕЦИАЛНИЯ ВЪПРОС: Ти не си от хората, които нападателно и методично популяризират всичко, с което се занимават. Толкова години като част от актуалното българско изкуство на какво те научиха? Научиха ме, че чиновничеството може да откаже всеки актьор да мисли изобретателно. Креативността е точно това – свободният подтик за изложение, без блокажа на формуляра. Изкуството е онази материя от нематерията, която вкарва в черната дупка без заплаха от изгубване. Всички форми са вероятни, само че не всички благоприятни условия са форми.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР