В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за

...
В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни личности, за
Коментари Харесай

Бюти блиц с Лилия Маравиля

В рубриката Бюти блиц даваме думата на известни персони, с цел да споделят гледната си точка към младостта и хубостта, както и каква е персоналната им дисциплинираност в грижата за тях. Топ 3 на козметичните артикули, които ползваш, и за какво? Държа на качествена козметика. В момента моята нова пристрастеност са продуктите на Biologique Recherche. Всички артикули за идеално почистена и хидратирана кожа, декор дьо загар с SPF и червило.

Кой е екоелементът в бюти навиците ти? Продукти с чисти, съсредоточени дейни съставки от растителен, морски и биологичен генезис.

Какво значи да си млад? Младостта е положение на духа. Звучи като факсимиле, само че е самата истина. Биологията на тялото е прозаично пояснение за хора, които подценяват мозъка и не култивират мисълта. Красиви намерения, очарователна усмивка, положително образование, уважителност към другите и – постоянно изглеждаш млад!

Коя своя линия харесваш най-вече? И коя би трансформирала? Може би очите – те в никакъв случай не лъжат. Нищо не бих трансформирала с изключение на повече да се усмихвам.

Най-добрият спорт/активност за тонус. Упражненията на Петимата тибетци.

Отваря ли порти визията? Да, аз обичам всичко красиво! Един поддържан, чист, добре облечен, добре ухаещ човек постоянно прави положително първо усещане. Разбира се, положителното образование, бързата мисъл и възприятието за комизъм могат да завършат картината и да накарат доста хора да се влюбят.

Специалният въпрос: Казвала си, че за теб всяка роля е като ново начало. Това оказва помощ ли ти да поддържаш силата и младежкото си лъчение? Да, доста ми оказва помощ! Всеки път би трябвало да се откривам още веднъж, да се опознавам, да се проучвам, да се провокирам! Това е доста вълнуващо странствуване, което ме зарежда и ме кара да се усещам жива, смела и непредсказуема.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР