В РУ-Попово е установен и задържан и извършител на взломна

...
В РУ-Попово е установен и задържан и извършител на взломна
Коментари Харесай

Откраднаха пари от бус в Попово, хванаха младеж с наркотици и крадец

В РУ-Попово е открит и арестуван и причинител на взломна кражба от частен дом.

Вчера след извършени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности в ръководството е доведен 40-годишен мъж от гр. Попово, за който е открито, че е причинител на кражба на тв приемник и аудио уредба от необитаема къща в гр. Попово – благосъстоятелност на 64-годишен мъж от същия град.

Престъпшението е осъществено като в къщата е проникнато посредством строшаване на стъкло. Извършителят е арестуван за период до 24 ч в РУ-Попово на съображение член 72, алинея 1, т. 1 от Закона за Министерство на вътрешните работи. Известен е на полицията с осъществени от него предходни обири, осъждан.

За времето от 11,50 до 12,10 ч през вчерашния ден в гр. Попово незнаен причинител е направил кражба от паркиран на ул. „ Възраждане “ товарен автомобил “Фолксваген “ с търговищка регистрация за разносна търговия-фирмена благосъстоятелност, сумата от 406 лева По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на РУ-Попово.

При осъществена в жилище в гр. Попово полицейска инспекция е открито, че обитаващият го 18-годишен юноша от с. Голямо Градище, община Опака, държи у себе си найлоново пликче с бяло прахообразно вещество с тегло 16,26 грама, което при осъществен полеви наркотест реагира на наркотичното вещество амфетамин. По случая е формирано досъдебно произвеждане по по разказа на РУ-Попово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР