В Росенец е организиран Dogan Saray Beach Festival, като събитието

...
В Росенец е организиран Dogan Saray Beach Festival, като събитието
Коментари Харесай

В Росенец провеждат Доган Сарай Бийч Фестивал - Доган да уволни Борисов

В " Росенец " е проведен Dogan Saray Beach Festival , като събитието се провежда в обществените мрежи и е под надпис " Искаме Доган да уволни Борисов ", оповестява БНР.

" Ще стартираме с 10-минутна оборка. Там има нахвърлени камъни . Нахвърлили са ги, с цел да могат да лимитират достъпа на плажуващит е. Ще създадем една пирамида от камъни, ще забием трибагреника от горната страна ", разяснява един от уредниците Асен Бонджев.

" Подадох искане към министъра на районното развиване и благоустройството да разкрие избавителен пост на обекта . Подозирам, че това ще прерасне - няма да е единствено събота и неделя. Това е моята цел - не непрекъснато да призовавам хората да вървят там, а те да го вършат сами. Да има придвижване, за да не могат да ги ограждат, да поставят бариери и огради ".
 Плажът в Росенец към този момент със свободен достъп
Плажът в Росенец към този момент със свободен достъп

Оградите с надпис " строителен обект " са преместени

Обявено и всеобщо плажуване на Алепу .

Припомняме, казусът със градежа на плаж " Алепу " закупи още веднъж необятен публичен отзив след митинги на еколозите, откакто към този момент един път бе спрян предходната пролет .

Екозащитници показаха съмнение, че с влачището на плажа е било задействано съзнателно , с цел да има предлог за построяването на б регоукрепителното оборудване , което обаче подозрително наподобява на хотел. От Камарата на геодезистите дефинираха въпросната структура като подигравка със закона .

Според оценката на шефа на ДНСК Иван Несторов съобщи, че няма съображение на този стадий ДНСК да се намесва в наличния до този миг градеж и в проектите, защото службата може да мнения единствено разрешенията и документите.

Върховна административна прокуратура сезира началника на Дирекцията народен строителен надзор да извърши незабавна инспекция на законността на градежа на плаж " Алепу ".

Министерство на регионалното развитие също ревизира градежа . На местността " Алепу " са били планувани не един, а 23 градежа .
 Съдът отсрочи делото за градежа на
Съдът отсрочи делото за градежа на " Алепу "

Причината - една от компаниите вложител не била призована в период
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР