В ролята на мафиот ще влезе актьорът от Под прикритие

...
В ролята на мафиот ще влезе актьорът от Под прикритие
Коментари Харесай

Даро пак става мафиот

В ролята на мафиот ще влезе артистът от " Под прикритие " Михаил Билалов, чийто облик на незаконния необут Джаро продължава да му бъде като визитна картичка, разбра HotArena.

Бившият водещ на " Стани богат " кани почитателите си на премиерата на първия си комедиен моноспектакъл " БУМ БУМ. Малка нощна музика за мафиот и оркестър ". Той бе плануван за 15 май, само че падна заради  ковид. Новата дата е 4 декември. 

Спектакълът е с присъединяване на " Ангел Заберски бенд ", сюжетът е на Ваня Николово, а режисьор е Лиза Шопова. Героят на Билалов е оживял под земята необут, който навършва 50 - библейска възраст за хората от престъпния свят. Но вместо стриптизьорки с лачени ботуши си наема джаз бенд...

С огромната си уста, черното си възприятие за комизъм и в компанията на персоналния си оркестър той минава като товарен трен през спомените за 90-те, с цел да се блъсне челно в днешните проблеми на улицата. На какво е замязяла сегашната престъпност? Как ще се отрази политическата уместност и третият пол на незаконния свят? Защо е хубаво, че в подземния бизнес не се раздават Оскари? Какви са невероятните страдания, които търпи един паралия? Как се устоя с четири някогашни съпруги? Защо днешните мъже са замязяли на безспорни женчовци? Защо днешните дами са замязяли на Испанската инквизиция? Къде изчезна положителният остарял секс?

" Сега момчетата си лягат с нощен крем за лице, а преди време си лягахме с револвер под възглавницата. Накъде отива този свят, мамка му? ", се пита героят на Джаро, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР