В резултат на проведена на 30 и 31 май операция

...
В резултат на проведена на 30 и 31 май операция
Коментари Харесай

Разбиха наркомрежа в Търговище


В резултат на извършена на 30 и 31 май интервенция от чиновници от Главната дирекция „ Национална полиция “ и сътрудниците им от ОДМВР-Търговище е обезвредена незаконна мрежа за наркоразпространение на територията на област Търговище. Двама от мъжете били засечени край град Попово, директно след осъществена покупка на наркотични субстанции, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Те пътували в лек автомобил, с русенска регистрация, и при типа на униформените пробвали да избягат, само че самокатастрофирали. Последвало задържането им, както и претършуване на автомобила, в който са открити общо 300 г суха тревиста листна маса, реагирала при полевия наркотест на марихуана.

При осъществения дръг тест на водача било открито, че той е управлявал колата след приложимост на опиати. В хода на интервенцията са арестувани и двамата дилъри, от които са конфискувани 16,5 грама марихуана, електронна везна и парична сума. Установени са и още трима техни клиенти, от които са конфискувани общо към 17 грама марихуана.

По случая са формирани 7 досъдебни производства за разпространяване и държане на наркотични субстанции. При последвало претършуване в гр. Русе на адрес на един от арестуваните, са открити огромен брой дрехи от разнообразни непокътнати търговски марки, като по съответния случай е формирано досъдебно произвеждане по разказа на ОДМВР-Русе.
С разпореждане на прокурор на двама от арестуваните са наложени ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа./Блиц.бг
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР