В резултат на незабавни оперативни действия столични полицаи задържаха извършител

...
В резултат на незабавни оперативни действия столични полицаи задържаха извършител
Коментари Харесай

Обирджия заплаши жена с пистолет в столичния жк. Люлин

В резултат на незабавни оперативни дейности столични служители на реда задържаха причинител на обир, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На 11 ноември, към 11.40 часа стара жена декларирала в Девето районно управление (на МВР), че няколко минути по- рано пред входната врата на жилищен блок в ж. к. "Люлин " била застрашена с револвер от чужд, който опитал да й отнеме пазарската чанта с портфейл, съдържащ персонални документи и пари.

В резултат на незабавни заградителни и оперативно- издирвателни дейности, подхванати от чиновници на Девето районно управление (на МВР), взаимно с техни сътрудници от бранш "Грабежи " при Столична дирекция на вътрешните работи, извършителят- 56-годишен, престъпно проявен мъж бил арестуван.

В хода на следствието по формираното досъдебно произвеждане е открито, че нападателят е изхвърлили револвера в шубраци по пътя си на отдръпване.

След отчет на събраните материали в Софийска районна прокуратура арестуваният е притеглен като обвинен за закононарушение по член 198 от Наказателен кодекс. Наложена му мярка "задържане под стража " за период до 72 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР