В резултат на издирвателните дейности, предприети от полицейските служители от

...
В резултат на издирвателните дейности, предприети от полицейските служители от
Коментари Харесай

Ужас! Откриха мъртъв айтоския свещеник Ромил!

 В резултат на издирвателните действия, подхванати от полицейските чиновници от бранш " Издирване " към отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас, Районни ръководства – Айтос и Руен, горски чиновници и доброволци, в гориста околност край  Вресово е намерено тялото на айтоския духовник Ромил Негозов, оповестиха за Burgas24.bg от полицията.

Както съобщихме, откакто през вчерашния ден към 10.30 ч. излязъл от църквата в Айтос, като декларирал, че отива на кръщене в Руен. В следобедните часове имал ангажимент в Айтос, който пропуснал и това дало на брачната половинка му съображение да алармира в полицията за изгубването му.

Организираните полицейски и горски чиновници са локализирали към 10.00 часа сутринта през днешния ден автомобила на свещеника - " Дачия Дъстер ", с бургаска регистрация, в землището на село Череша. С помощта на следово куче с лидер – чиновник от Специализираните полицейски сили и в резултат на извършените дейности по претършуване на региона наоколо до " Дачията ", е намерено тялото на свещеника без забележими следи от принуждение.

Предстои тялото да бъде откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина " към УМБАЛ – Бургас. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР