В резултат на експлозия и пожар в склад в района

...
В резултат на експлозия и пожар в склад в района
Коментари Харесай

Над 10 души загинаха при взрив в склад с пиротехника

„ В резултат на детонация и пожар в склад в региона на Сунгайколок починаха 11 души, от 121 ранени 111 се завърнаха вкъщи след оказана здравна помощ “, се споделя в изказване на ведомството. По-рано беше обявено за 9 починали.

Инцидентът е станал в събота към 15:00 локално време. Експлозията аргументи огромни вреди на локален мол, пазар и домове в радиус от 500 м. Според управляващите общо 292 семейства са наранени. Сред починалите има деца на осем месеца и четири години.

Пристигналите на място пожарни екипи съумяха да се оправят с огъня, който стартира да се популяризира след детонацията. Службите за незабавна помощ организират издирвателно-спасителна акция, защото под руините на разрушените от взривната вълна къщи има хора.

Регионалните управляващи са разположили пунктове за даване на здравна, психическа и филантропична помощ. Полицията обяснява събитията към случая и обяснява аргументите, довели до нещастието.

Провинция Наратхиват, на чиято територия е станал случаят, е надалеч от туристическите центрове на Тайланд. Град Сунгайколок се намира на границата с Малайзия, където са изнесени пиротехнически артикули от склада.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР