В редакцията на Plovdiv24.bg днес бе получена петиция, която е

...
В редакцията на Plovdiv24.bg днес бе получена петиция, която е
Коментари Харесай

Ето какво поискаха собствениците на кучета в Пловдив!

В редакцията на Plovdiv24.bg през днешния ден бе получена петиция, която е изпратена още до кметана Пловдив, районните кметове, а също и до няколко общински служби. Ето и цялостния неин текст: " Във връзка със зачестилите случаи на разхвърляна отрова и отровени домашни любимци в непосредствена непосредственост до детски площадки в разнообразни региони на град Пловдив, актуалната петиция има за цел:

1. Осигуряване на видеонаблюдение и осветяване на основните места за отдих и разходка на домашни любимци, за жителите на град Пловдив - предпочитано за „Задгранични паспорти" (отдел на МВР) Младежки рид, парк " Бунарджик ", парк " Лаута ", парк " Рибница ", " Гребна база " и други.

2. Поставяне на табели с обозначения за събиране на кучешки екскременти, както и контейнери за тази цел.

3. Засилване на физическата защита на местата за отдих посредством обезпечаване на патрулни и цивилни екипи.

4. Поставяне на осветяване и видеонаблюдение на обозначените места за домашни любимци или по този начин наречените " кафези ".

5. Определяне на огромни профилирани площадки за разходка на домашни любимци по образеца на Община Варна- намираща се в " Морската градина ".

6. Ограничаване свободната продажба на отровни субстанции в агро и зоо аптеките, както и засилен надзор от страна на виновните органи, заради високата степен на заплаха по отношение на популацията, домашните и диви животни.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР