В разсекретените документи на ЦРУ има истории за НЛО над

...
В разсекретените документи на ЦРУ има истории за НЛО над
Коментари Харесай

В разсекретените документи на ЦРУ има истории за НЛО над СССР

В разкритите документи на Централно разузнавателно управление на САЩ има истории за НЛО над Съюз на съветските социалистически републики …Наскоро бяха оповестени 700 класифицирани документи на Централно разузнавателно управление на САЩ, които разказват случаи на наблюдаване на странни обекти в небето (HiddenTruth.site).Някои от тях разкриват произшествия, случили се на територията на някогашния Съюз на съветските социалистически републики.През ноември 1955 година, пасажер във трен, който отпътува от Баку, внезапно оповестява, че в нощното небе вижда „ летяща паница “. Останалите пасажери във вагона поглеждат натам, където сочи очевидецът и също виждат някаква „ сянка “ в небето над хоризонта.Профилът на този обект не бил ясно дефиниран на фона на тъмното небе. Изглеждал като полуиздут “балон ” с дребен купол от горната страна. Обектът постепенно се издигал отвесно.На върха на купола се виждала блестяща бяла светлина, а по периметъра на „ топката “ греело розово-бяло зарево. Обектът бил с размери „ на дребен аероплан “ и се намирал на към 3 км от влака.
Изведнъж, пасажерите видели, че НЛО спряло да се изкачва и полетяло в тяхната посока, прелитайки с огромна скорост над влака и изчезвайки от погледите на очевидците. По-късно те споделили, че обектът се движил доста по-бързо от аероплан.

 НЛО над Съюз на съветските социалистически републики (тематична картина)
НЛО над Съюз на съветските социалистически републики (тематична картина)Това е единствено една от историите от разкритите документи на Централно разузнавателно управление на САЩ за НЛО. Сега, тези файлове се учат от многочислени уфолози и откриватели. Документите са оповестени на обществения уебсайт Black Vault.ЦРУ декларира, че е прекратило следствията на НЛО през 1952 година, само че години наред продължава да събира всички сходни случаи и да ги проучва.Собственикът на уеб страницата Black Vault – Джон Гринуолд-младши декларира, че са били нужни доста старания, с цел да убеди Централно разузнавателно управление на САЩ да разсекрети документите за НЛО. Прекарал 25 години от живота си в договаряния, изпращайки хиляди претенции до Агенцията въз основа на Закона за независимост на информацията.Когато най-сетне Централно разузнавателно управление на САЩ се съгласява да му изпрати тези документи, те се пробват да усложнят работата му, като изпращат на Гринуолд кутия с 2700 страници, които би трябвало да бъдат сканирани поотделно. Някои от тези документи са изцяло четими, други са мощно редактирани, а трети са съвсем изцяло нечетливи.

 17773706 600x315 - В разкритите документи на Централно разузнавателно управление на САЩ има истории за НЛО над Съюз на съветските социалистически републики
Друг случай от Русия, упоменат в тези документи, е обвързван с случая в Сасово, Рязанска област. Една нощ през 1991 година избухва мощен гърмеж, който избива стъклата на доста прозорци и раздрусва даже огромните здания.Официалната версия показва „ инцидентна детонация на торове с амониев нитрат “, само че доста хора упорстват, че преди детонацията са видели странна „ движеща се огнена сфера “ в небето и са сигурни, че това е НЛО.Четете още: Централно разузнавателно управление на САЩ декласифицира документи за НЛО (линк за връзка към архива)Като цяло, тези документи основават усещането, че от Централно разузнавателно управление на САЩ имат мощен интерес към случаите със „ руските “ НЛО. Смята се, че те не мислят, че са извънземни, а че са секрети военни разработки.

 НЛО или секрети военни разработки на Съюз на съветските социалистически републики
НЛО или секрети военни разработки на СССРНай-обезпокоителният случай от разкритите файлове е може би историята, случила се през януари 1985 година, когато екипажът на пътнически аероплан по маршрута от Ростов до Талин вижда чудноват обект в небето. Първият водач го вижда първи и изначало му се сторил като „ звезда с необикновена форма “.Но, внезапно от тази „ звезда “ излязъл тъничък лъч светлина, който се насочил отвесно надолу към земята. После лъчът светлина се „ отворил “ и се трансформирал в ослепителен светещ обект.И четиримата души в пилотската кабина ненадейно и невярващо следили по какъв начин два конуса светлина се отделят от обекта, последвани от ослепително бяло леке, заобиколено от концентрични цветни кръгове.Докато капитанът обмислял дали да рапортува за видяното, с риск да бъде сметнат “за вманиачен “, вторият водач почнал да се пробва да скицира протичащото се.Изведнъж бялото леке ​​се трансформирало в голям зелен облак. Капитанът бил заставен да се отклони от курса, тъй като този обект почнал да се доближава към самолета с огромна скорост, пресичайки курса му под изострен ъгъл.Екипажът се свързал с ръководителя на въздушното придвижване на най-близкото летище, което било в Минск. Той им споделил, че не вижда нищо извънредно на радарите си. Междувременно, зеленият облак почнал да преследва самолета, „ като че ли бил прикован към него “.Вътре в него греели дребни светлини, „ като светлините на коледно дърво “. Зеленият облак се завъртял на зигзаг към самолета и вторият водач изкрещял:„ Вижте, това ни имитира! “Изведнъж облакът придобил формата на самолета им, единствено че без крила. Той блестял в жълта и зелена светлина. Екипажът бил мощно угрижен и шокиран от това събитие, само че капитанът им споделил, че това “най-вероятно е северното зарево “.Съобщава се, че този облак е бил забелязан от водача на различен Ту-134, когато летял в същия регион, само че в противоположна посока.Какво са видели водачите …? Северно зарево или супер развита извънземна технология?
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР