В разговор с журналистите, 35-годишната Вирджиния, в миналото носила фамилията

...
В разговор с журналистите, 35-годишната Вирджиния, в миналото носила фамилията
Коментари Харесай

Американка разказа за секса с принц Андрю, когато е била тийнейджърка ВИДЕО

В диалог с публицистите, 35-годишната Вирджиния, в предишното носила семейството Робъртс, разказа принца като принудител и един от участниците в празненствата оргии, провеждани от милиардера Джефри Епщайн.

Самият херцог на Йорк отхвърля, че е имал връзка с Джуфри. Тази информация се съдържа в формалното изказване на Бъкингамския замък. Там междинният наследник на кралица Елизабет II назовава обвиняванията лъжливи и без никакви действителни учредения.



От своя страна Вирджиния и още пет дами, взели участие в телевизионната стратегия, декларират, че са станали жертва на Джефри Епщайн, който по-късно беше упрекнат в принуждаване на малолетни към проституция.

Според Джуфри точно той я е предиздвикал да прави секс с авторитетни мъже, в това число с английския принц.

Принц Андрю летял с Мис Русия в самолета на милиардера педофил СНИМКИ



Момичето попаднало в дома на милиардера посредством обща другарка - Жислен Максуел. По това време Вирджиния работела в съблекалнята на първокласния курорт Мар-а-Лаго във Флорида.

„ Бях толкоз млада, когато за пръв път пристигнах в Лондон. Жислен ме разсъни една заран и сподели: „ Днес ще се срещнеш с принца “. До този миг не знаех, че съм доведена особено за този принц “, спомня си Вирджиния.

Именно в този ден, както споделя Джуфре, се е срещнала с Андрю и е имала полов контакт с него. Според нея, принцът нееднократно се е свързвал с нея за интимни услуги.



Жената отхвърля изказванията, че желае обезщетение. Според нея отминалостта на закононарушението е изтекла от дълго време и в този момент тя към този момент не може да разчита на сходно нещо.



Джефри Епщайн беше арестуван по обвиняване в принуждаване на малолетни да проституират през лятото на тази година. Той бе застрашен с наказване затвор до 45 години по обвиняването. По-късно шефът на Министерството на труда на Съединени американски щати Александър Акоста реши да напусне поста си във връзка със абсурда.



Самият милиардер се самоуби в килията си във федералния затвор в Манхатън на 10 август.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР