В разгара на зимата сме и въпреки тук-там някой по-висок

...
В разгара на зимата сме и въпреки тук-там някой по-висок
Коментари Харесай

„МУХТАРОВ“ съветва: Как да изберем правилната климатизация за дома

В разгара на зимата сме и макар на места някой по-висок градус към момента би трябвало да мислим за отоплението. Но би трябвало да мислим и по какъв начин отоплението да бъде все по-ефективно на фона на непрекъснато растящите сметки за ток. Затова би трябвало да изберете деликатно на какво отопление ще заложите за вашия дом. За задачата би трябвало да знаете някои значими елементи преди да извършите избор за климатизацията на жилището или офиса.

Съвременните технологии и пазара оферират огромно многообразие от благоприятни условия за отопление и изстудяване на дома, офиса, хотела, бизнес постройката и така нататък Освен другите функционалности, които улесняват нашето всекидневие, както към този момент споменахме, извънредно значима е и енергийната успеваемост на климатика, с цел да можем да усъвършенстваме разноските за ток. Това в допълнение затруднява избора и все по-често в устрема си да спестим, в действителност избираме апарат, които ни излиза по-скъп във времето. За да създадем избора ви по-лесен и да обяснят разликите сред другите типове климатична техника и техните преимущества се обърнахме към специалистите на които да ни опишат за всичко това на наличен и понятен език.



1. Конвенционални климатици

Тези климатици са с банален вид технология. Предпочитани са най-вече заради ниската цена за първична инвестиция. Препоръчват се за пространства с ниско натоварване и за краткосрочна приложимост, тъй като са извънредно енергоемки. Именно този техен минус във времето излиза скъпо на клиентите, за сметка на ниската първична инвестиция.

2. Инверторни климатици

Инверторните климатици са последващо софтуерно ходило. Техните преимущества са в новаторската технология, с помощта на която се понижава потреблението на електрическа енергия. Също по този начин те са с куп екстри за повече комфорт на потребителя. Изключително подобаващи са за отопление и изстудяване на семейства и офиси. Не е за занемаряване и функционалността „ изсушаване “, изключително в региони с по-висока мокрота на въздуха.

Световният водач на климатична техника GREE предлага инверторни климатици, които са премиум клас, на извънредно налични цени. Патентованият G10 инверторен мотор на GREE, спомага за понижаване на разхода на електрическа сила до 60% и резервира продуктивността на климатика до 100%. Ползите са още по-висока енергийна успеваемост, ниски шумови равнища и необятен работен температурен диапазон. Климатици GREE общоприетоо са оборудвани и с куп екстри, за които не се постанова да доплащате в допълнение. Вижте инверторните климатици GREE .

3. Мулти-сплит системи

Мулти-сплит системите са формирани от едно външно тяло и няколко вътрешни тела. Те са извънредно подобаващи за обекти, при които е лимитирано пространството за монтаж на външни елементи, защото при тях се употребява един мощен елемент, който да зареди до четири вътрешни тела. Благодарение на високотехнологичното електронно ръководство на този тип системи сборният потенциал на вътрешните тела може да надвишава потенциала на елемента с до 30%.

Основният минус на този вид системи, съпоставени с моно-сплит системите, е, че при проблем с външното тяло, всички вътрешни тела, които се зареждат от него, стопират работа. Затова е доста значимо при избор на подобен вид системи да се доварявате единствено на потвърдени марки и сертифицирани компании за монтаж на оборудването. Климатичният колос GREE е с потвърдено качество на продуктите, а ние от „ Мухтаров “ сме сертифициран представител на марката. Имаме дълготраен опит в монтажа на мулти-сплит системи и подсещаме, че постоянната профилактика може да ви защищити от скъпо струващи поправки.

4. Въздушна термопомпа VERSATI от GREE

Въздушните термопомпени системи VERSATI са високоефективно решение за отопление, изстудяване и битова гореща вода. Изключително подобаващи са за монтаж в еднофамилни къщи, жилища, мезонети и други с повърхност до 400 кв. метра. Голямо преимущество на термопомпeната система VERSATI е, че може да избирате сред разнообразни вътрешни тела – вентилаторни конвектори, радиатори, подово отопление. Това значи, че термопомпeната система VERSATI от GREE може да бъде приспособена и към към този момент съществуващи отоплителни съоръжения, за възстановяване на енергийната успеваемост. Термопомпите VERSATI са икономични и инвестицията си заслужава в дълготраен проект. Тези системи могат да бъдат употребявани взаимно със слънчеви колектори, които дейно да подкрепят, както затоплянето на горещата вода, по този начин и отоплението. Може да разгледате типовете термопомпи VERSATI А повече внимание за термопомпите VERSATI от GREE, ще отделим в някои от идващите публикации.

Ако желаете да научите за преимуществата на касетъчния вид климатици, за каналните климатици или за VRF системите на GREE, предлагани от GREE Shop Varna и „ Мухтаров “ ООД,

Какъвто и избор да извършите, не забравяйте, че от извънредно значение за безпроблемната работа на системата е качественият монтаж. Затова се обръщайте постоянно към лицензирани компании. От „ Мухтаров “ ви съветваме, да проверявате и избирате монтажните компании, също толкоз деликатно, колкото и самите артикули. А при потребност постоянно може да се обърнете за безвъзмездна консултация към експертите на „ Мухтаров “ ООД на телефон 0700 70 880, на уеб страницата или на място в GREE Shop Varna на бул. „ Сливница “ № 180 (сградата на Досев Импекс).

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР