В разгара на заразата COVID-19 в България и тежката ситуация,

...
В разгара на заразата COVID-19 в България и тежката ситуация,
Коментари Харесай

Изповедта на син към майка-лекар трогна социалната мрежа!

 В разгара на болестта COVID-19 в България и тежката обстановка, пред която са изправени българските медици, едно обръщение за поддръжка отекна в обществените мрежи. То е към най-важния човек - майката.

" Това е моята майка. Повечето хора я познават като доктор Гинка Делиева. В момента тя се изправя лице в лице против заплахата, наречена Коронавирус 19. Докато всички хора се запасяват и в това време с това пишат какви ли не нелепости по обществените мрежи - тя рискува живота на личното си семейство и другари. Няма избор, такава й е работата.

Аз съм извънредно горделив с нея, тъй като тя с изключение на добър инфекционист, дръзвам да настоявам, че е един от най-хубавите детски експерти. /Тя е скромна, няма да си го каже/. Освен това, работи на две места 24/7, с цел да може да поддържа един, дано го назовем " междинен стандарт " на живот. Но това е друга тематика.

Въпреки, че се е отдала на това да избавя детски (и не само) животи, тя постоянно се е грижила и за своето семейство. Както е добър доктор, по този начин е и стопанка, брачна половинка и майка. И до момента в който е всичко това - тя не смъква усмивката от лицето си, даже и с този защитен костюм против този вирус. Горд съм с теб, мамо, и доста те обичам! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР