В разгара на пролетта, от 24 до 28 април, над

...
В разгара на пролетта, от 24 до 28 април, над
Коментари Харесай

Вдъхновение, идеи и контакти за развитие на бизнеса предложиха Техномебел и Светът на мебелите

В разгара на пролетта, от 24 до 28 април, над 10 500 души посетиха изложбените зали на Интер Експо Център. Причината за това бяха машините и материалите за мебелната промишленост, настоящите трендове в интериорния дизайн и обзавеждането, които през тези пет дни бяха показани на ревютата Техномебел и Светът на мебелите. Организирани от Интер Експо Център и Браншовата камара на дървообработващата и мебелната индустрия (БКДМП), те събраха под един покрив повече от 190 компании изложители.

Компаниите извършиха залите до краен лимит и бе доближат цялостният потенциал на изложбения център. На повърхност, надхвърляща 14 500 кв.м, щандовете си разположиха компании от общо 11 страни: България, Беларус, Германия, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Португалия, Сърбия, Турция и Украйна. Голяма част от изложителите са дистрибутори на българския пазар на водещи международни производители. На ревютата бяха показани повече от 350 компании от над 30 страни. Светът на мебелите още веднъж даде опция за ентусиазъм с нови хрумвания посредством благосъстоянието си от оферти от корпусна и тапицирана мебел, матраци и подматрачни рамки, осветителни тела, маси и столове, офис обзавеждане, култивиран мебели, аксесоари, интериорен текстил и доста други. Благодарение на Техномебел всички над 10 500 гости се срещнаха с последните новости при машините за мебелната промишленост, работни плотове и декори на плочи, мебелни малки врати, дизайнерски обков и механизми, лепила, лакове, байцове и кухненски уреди за вграждане.

„ Радостен е фактът, че измежду изложителите има компании, които са взели участие на всяко едно от изданията на двете изложби “, сподели по време на откриването Ивайло Иванов, шеф на Интер Експо Център. Галин Господинов, ръководител на УС на БКДМП, подсети, че Техномебел и Светът на мебелите са измежду най-големите изложби у нас и имат главно значение за сектора.



Креативност в щандовото строителство

Следвайки трендовете от водещите международни изложби в сектора, компаниите са все по-креативни с дизайна и употребяваните материали за построяването на щандовете си. Това бе очевидно и при излъчването на спечелилите във второто издание на състезанието „ щандЪТ “, отличаващ компаниите с най-атрактивното и функционално щандово строителство в Техномебел и Светът на мебелите. След „ яростна “ конкуренция отличени бяха надлежно GS Строймаркет и „ Некрато “. В рамките на ревютата бяха наградени и най-хубавите в състезанието „ Българска мебел на годината “. Професионалното жури отличи закачалката „ Sense “, основана от компания Love 2 Design/„ Е енд Д Логистикс “(първо място), а посетителите дефинираха като най-хубава маса „ String “ на компания ФИЛМАР 74.

Екзекуторът на „ петлите “

Светът на мебелите и Техномебел се трансфораха във ентусиазъм за всеки обожател и фен на футбола, връщайки ни към епичната дата 17 ноември от популярната 1993 година Всеки клиент можеше персонално да премери сили с Емил Костадинов. Със своите харизма и умения, Екзекуторът на „ петлите “ накара присъстващите да си спомнят за това „ бясно американско лято “ на 1994 година и златния български тим по футбол.

Богатата съпътстваща стратегия изпълваше залите на Интер Експо Център през всички пет изложбени дни. В рамките на Техномебел и Светът на мебелите се организира спорен конгрес „ Дизайнът среща интериора “, проведен по самодейност на сп. “Идеален дом “. Изданието раздаде и премиите си в обичайния конкурс „ Къща на годината “. Мениджърът бизнес развиване за България на ИКЕА се срещна с компании от мебелния отрасъл, които имат предпочитание за партньорство и доставка на произведения за най-голямата мебелна верига в света. Перспективите и провокациите пред дървообработващата и мебелна индустрия бяха разисквани на кръгла маса под надпис „ Индустрия 4 “. Към учениците от професионалните гимназии и студентите от ЛТУ бе ориентирана самодейността „ Надпревара за познания “. Бъдещите фрагменти получиха опцията да се образоват чрез най-добре потвърдения способ – практическия. За следващ път за най-малките имаше конкурс за рисунка – тази година тематиката беше „ Моята обичана мебел “, а участниците в него бяха над 720.

Последният изложбен ден зарадва петима от посетителите, дали своят вот за „ Българска мебел на годината “ и един от присъединилите се във фейсбук играта с арт инсталацията на метростанция Сердика. Всеки от тях получи ваучер за закупуване на артикули от фирми-изложители в Техномебел и Светът на мебелите.

Бизнес и триумфи с Hosted buyers program

За поредна година своята успеваемост потвърди Hosted buyers program. Давайки опция за развиване на бизнеса посредством основаване на нови контакти и осъществяване на В2В срещи, тя събра представители на български и задгранични компании, които се срещнаха онлайн с опциите и изискванията за развиване и разширение на активността си.

Техномебел и Светът на мебелите за следващ път потвърдиха своята успеваемост, предоставяйки на бизнеса и крайния консуматор опцията да видят всичко за мебелната промишленост, събрано на едно място – от машините и оборудването, през материалите и аксесоарите, до готовия артикул. Това ще се случи още веднъж от 26 до 30 март 2019 година

Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР