В разгара на отпускарския сезон да си представим, че всичките

...
В разгара на отпускарския сезон да си представим, че всичките
Коментари Харесай

Какво ще се случи, ако всички зодии се окажат заедно на...

В разгара на отпускарския сезон да си представим, че всичките 12 зодии се натоварват в рейс и потеглят за морето. Вижте кой по какъв начин би реагирал съгласно своя темперамент в другите обстановки.

По пътя:

Овенът се нервира, че автомобилът не върви по-бързо, а Девата се ядосва поради трохите, които е направил Скорпионът, който скритом изяде сандвича. Стрелецът е поставил слънчевите очила, събул е джапанките и си е поставил краката на седалката пред него. Това ядосва Рака, който даже стартира да плаче. Близнаците към този момент са трансформирали няколко статуса във Facebook: „ Отивамееее! ”, „ Тръгнахмееее! ”, „ Пристигнахмееее! ”, „ Голям ваучър! ”. И по този начин -Скорпионът яде, Ракът плаче, Овенът се нервира. Везните внимават да не се изцапат и общително молят Телеца да стои надалеч от тях с този шоколад и сок, тъй като може да им изцапа бермудите. Лъвът маха на всички, които вижда през прозореца, тъй като е уверен, че всички следят точно него. Козирогът брои парите си и пресмята по какъв брой приблизително ще може да харчи дневно. Водолеят тества маската за гмуркане, а Рибите проспиват целия път.

Вече са там

„ Слава богу, прстигнахме ”, незабавно пускат статус във Facebook Близнаците. Водолеят незабавно лайква статуса. Овенът към този момент е в морето. Скорпионът влиза непосредствено в банята, където прекарва известно време, което кара Везните да чукат на вратата, тъй като желаят да си оправят прическата. Девата претърпява нервозен срив, тъй като в жилището е цялостен безпорядък и никой не се интересува от това. Стрелецът отпътува на обиколка на мястото, а Телецът търси риба на скара, а Ракът прави чорба за всички. Козирогът още един път си преброява парите и се пазари със притежателя на жилището. Лъвът е на терасата и гледа минувачите. Рибата най-сетне се разсънва и разсъждава за смисъла на живота.

На плажа

„ Юхууу, ето ни на плажа ”, разгласяват Близнаците нов статус в обществените мрежи, съпроводен със фотоси. На една от тях Девата не се вижда добре от огромната шапка с външна страна, само че пък добре се вижда кремът със слънцезащитен фактор 50. Вижда се и Ракът, който е завит с плажна забрадка на анимационни герои. Везните си демонстрират скъпия бански. Лъвът демонстрира съвършената си фигура, а Рибите не се виждат от огромния фотоапарат, който държат. Скорпионът е обърнал тил и забранил да го отбелязват на фотоси във фейсбук. Водолеят снима с съоръжение за гмуркане, Козирогът вади трите книги от чантата, до момента в който Телецът към този момент се радва на сладоледа. Овена го няма на фотосите, тъй като към този момент е преплувал 200 метра във вътрешността в морето.

На ваучър

„ Парти вечер ”, туитват Близнаците, само че този път без фотография, тъй като всички са червени като раци, като се изключи Девата. Телецът разпалва барбекюто, а Лъвът твърди, че той знае по-добре по какъв начин става. Стрелецът кани всички съседи на купона, а на Скорпиона това не му харесва и се дръпва настрани. Ракът поставя в чиниите на всички плодове. Везните са с вечерен аутфит и карат Рибите да ги снимат във всички пози. Водолеят предлага на следващия ден всички да отидат на курсове по гмуркане или ​на подводен лов на риба, само че Козирогът пресмята на таблета си дали това би било рентабилно. Овена пък го няма - отпътувал е на нощно къпане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР