В разгара на есента е добре да разберем, какво искат

...
В разгара на есента е добре да разберем, какво искат
Коментари Харесай

Таро прогноза за ноември според зодията

В разгара на есента е добре да разберем, какво желаят да ни кажат и таро картите в прогнозата за ноември. Както знаем таро прогнозите са едни от най-силните предсказания, стига да могат вярно да се поясняват от добър експерт

И по този начин, дано забележим всъщност:

Овен

Този месец е просто съвършен за деяние. Ако от дълго време сте замисляли някакъв план – в този момент е моментът да опитате да го осъществите и да сбъднете фантазиите си. Най-важното е просто да извършите първата крачка към реализирането на крайната цел. Разчитaйте на събитията. Картите демонстрират, че правораздаването този месец ще е на ваша страна. Бъдете деликатни при пътуването с какъвто и да е превоз.

Телец

Този месец са вероятни позвънявания от предишното, бъдете душевен готови за това. През този интервал се обрисува да имате сполучливо бизнес партньорство. Шефовете ви ще оценят високо работата ви. Възможно е нарастване на заплатата. Не изпускайте егото си от надзор, не забравяйте кой сте и от къде сте почнали.

Близнаци

Ноември е идеално време за развиване на духовното. Научете разнообразни техники за самоусъвършенстване. Отделете повече време на себе си, анализирайте се и си доставяйте наслаждение. Картите предлагат да се грижите оптимално за персоналния си комфорт. Ако към вас има хора, които са ви неприятни, пробвайте се да не им обръщате внимание. Игнорирайте слуховете и клюките и помнете, че малко нарцисизъм не е наранил никого.

Рак

Този месец ще влезете в идеална физическа форма и ще забравите за всички болежки. През ноември може да намерите вашата сродна душа и да се отдадете на щастието. Не е изключено претоварване. Добре е да си вземете седмица отмора, да релаксирате и след това да се върнете на работното място още по-свежи и подготвени да покорявате нови професионални върхове.

Лъв

Ноември ще преобърне живота ви с главата надолу. Възможно е пренасяне, смяна на местожителството или работата. Важно е да сте оптимално съсредоточаване и да запазите успокоение. Около вас има ужасно доста благоприятни условия, не ги пропускайте. Обърнете повече внимание на обичаните си хора, които ви оказват помощ и са до вас. Следвайте препоръките им и им се доверете изцяло

Дева

Най-важният урок за вас през месец ноември ще е „ Каквото сте посели, това ще пожънете ”. Научете се освен да давате, само че и да търсите помощ, грижи и внимание от обичаните хора.  Хората към вас може би не оправдават всичките ви упования, само че от време на време критериите ви в действителност са прекомерно високи. Не изисквайте толкоз доста и няма да бъдете разочаровани.

Везни

Този месец е допустима застоялост в бизнеса. Действайте рационално и се подгответе да действате рез декември, само че не и този месец. Не се пренатоварвайте, разпределяйте силата си вярно. В момента завършвате сложен интервал. В последна сметка ще се почувствате като победител и ще оцените всеки един момент. Време ви е да триумфирате.

Стрелец

Умът ви безусловно ще генерира безчет хрумвания през целия месец. Ще съумеете да ги оформите и развиете по един прелестен метод. Обърнете повече внимание на околните си. Те ще ви оказват помощ много, изключително през този месец. Прекарвайте повече време в диалози, които ви доставят наслаждение. В такива моменти можете в действителност да се отпуснете и да откриете нужното успокоение.

Козирог

Вие сте цялостни със мощ и предпочитание да се развивате и да вървите напред. Никакви офанзиви няма да съумеят да ви отклонят от задачата ви през ноември. Абсолютно належащо е да браните позициите си. Ако някой е срещу метода ви на живот, недейте да му обръщате внимание. Този човек ви завижда и просто желае да постави кол сред спиците на гумите ви. Помислете за фантазиите си, може би е пристигнал моментът да се заемете съществено с реализирането им.

Водолей

Най-важното нещо този месец е да вземате решение, единствено откакто сте задоволително осведомени за обстановката. Ще ви бъдат препоръчани няколко варианти за развиване на живота ви, само че всичко зависи единствено и само от вас. Не забравяйте обаче, че даже веднъж да наподобява доста прелъстителен, не постоянно ще ви докара до крайната цел. Избирайте с мозъка си, а не със сърцето си. Емоциите могат да ви изиграят неприятна смешка и да ви изпратят в противоположна на задачата ви посока.

Риби

За вас през ноември ще е елементарно и прелестно. Очакват ви доста топли и приятни срещи с познати и другари. Те ще ви донесат доста наслада и ще ви настроят позитивно. Стоите при започване на нов интервал в живота си. Достатъчно уверени сте и имате нужния капацитет да постигнете доста. Можете да водите хора, само че не забравяйте, че това е сериозна отговорност. Картите предлагат при свада да защитавате позициите си до последно. Не забравяйте, че от време на време най-хубавата отбрана е офанзивата.

 

За дамата

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР