В разгара на едни от най-вълнуващите етапи в Гласът на

...
В разгара на едни от най-вълнуващите етапи в Гласът на
Коментари Харесай

Галена не разпозна гласа на участник, когото познава от години

В разгара на едни от най-вълнуващите стадии в " Гласът на България “ - кастингите на мрачно, конкуренцията между треньорите Дара, Галена, Любо Киров и Мастър Лечев става все по-оспорвана и занимателна. В неделя вечер по bTV зрителите ще станат очевидци на не едно и две отмъквания  " под носа “ на впечатляващи гласове, а в директна конкуренция постоянно ще се оказват Любо Киров и Иван Лечев. 

Енергичната Дара ще се окаже блокирана от " благите си сътрудници “, само че това няма да попречи най-желаните гласове да избират нейния тим, а Галена няма да разпознае гласа на участник, който познава от години, и ще бъде сюрпризирана от срещата си с него и избора му на ария.   

Предстоящият епизод на " Гласът на България “ в неделя от 20:00 ч. по bTV ще предложи същински екшън за феновете с най-неочаквани истории и реализатори. Само част от участниците, които ще стъпят на сцената са: оригиналният реализатор на шлагера " Стари рани “ в дует със Софи Маринова, смела украинка, избягала от ужасите на войната с прочувствен роман, който ще приключи с реверанс към българския народ и вълнуващо осъществяване на психолог, роден в Перу, който ще разгорещи пристрастеностите с прочут латино шлагер.

Двама влюбени ще се изправят изненадващо един против друг в шоуто, а вокален възпитател ще изпълни фантазията си да се " завърне “ към същинската страст от живото изпълнение на сцена под акомпанимент на страхотния бенд България “.

Качествени гласове, които вече са били на огромната сцена на шоуто или са покорили други музикални формати, ще си припомнят тръпката от нея и ще се явят още по-смели и подготвени за победа, а съвсем млади, брилянтни гласове ще заблестят за първи път в обичаното музикално шоу по bTV за наслада на всички в залата и пред екраните. Зрителите ще чуят и Донко Марков, който в края на последния епизод бе сюрпризиран, до момента в който гледаше в публиката, че ще вземе присъединяване в музикалната конкуренция.  

Следващият уикенд епизодът на " Гласът на България “ ще се излъчи по изключение в събота, на 1.10.22, в деня преди парламентарните избори.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР