В район "Северен" се проведе първата за годината регулярна акция

...
В район "Северен" се проведе първата за годината регулярна акция
Коментари Харесай

Предупредителен стикер за няколко коли в Северен

В регион "Северен " се организира първата за годината регулярна акция в осъществяване на наредбите на Наредбата на община Пловдив за реда и изискванията за понижаване на замърсяването с боклуци от излезли от приложимост МПС.
Тази политика на районната администрация се организира за естетизиране и разчистване на региона, както и в доста случаи освобождение на непозволено заети паркоместа.

Служителите на регион "Северен " със съдействието на III РУ-Пловдив, Оперативна програма "Паркиране и репатриране ", "Българска рециклираща компания " АД направиха обход за определяне на излезли от приложимост моторни транспортни средства (ИУМПС).

В резултат са формирани 20 констативни протокола за унищожаване на излезли от приложимост моторни транспортни средства, паркирани по тротоарите, улиците, площадките, откритите публични паркинги, зелените площи и други. Облепените коли с сигнален стикер са на следните адреси:

- бул. "Марица " № 25

- бул. "България " № 115, 172

- бул. "В. Априлов " № 124

- ул. "Сливница " № 7

- ул. "Дунав " № 89, 182, 186

- ул. "Милеви скали " № 5, 6, 11, 13

- ул. "Галилей " № 8

- парк "Красива България " 

След облепяне на МПС-тата притежателите имат 90-дневен период, в който следва да преведат колите си в техническо изправно положение, да ги реалокират на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за задачата компании. В разследване на неизпълнени такива наставления следва акция по репатриране на излезлите от приложимост МПС-та.

От "Северен " приканват жителите да алармират за излезли от приложимост МПС-та на територията на региона на тел: 032 / 901 165 - отдел "Екология " при Район "Северен ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР