В рамките на вчерашния ден Мерцедес първо представи своя нов

...
В рамките на вчерашния ден Мерцедес първо представи своя нов
Коментари Харесай

Ръсел: Шейкдаунът няма да ни даде никакви отговори за W14

В рамките на вчерашния ден Мерцедес първо показа своя нов болид – W14, с който Люис Хамилтън и Джордж Ръсел ще се състезават в границите на сезон 2023 във Формула 1, а по-късно направи и шейкдаун на автомобила. Това се случи на пистата „ Силвърстоун “, където Ръсел имаше достойнството първи да седне зад кормилото на W14.
 Първи километри за W14 на Първи километри за W14 на " Силвърстоун "
Британецът направи по-малко от 15 километра, с което Мерцедес избегна потреблението на един от разрешението си снимачни дни, който ще се организира през днешния ден за по-обстоен шейкдаун. След тези по-малко от 15 километра Ръсел, който донесе единствената победа на Мерцедес през предходната година, съобщи, че не чака той и екипът му да научат нищо значително за представянето на W14 по време на шейкдауна.

„ Денят беше равен, само че е мъчно да дам прогноза. Миналата година след шейкдауна нямахме никаква визия къде сме, тъй като времето доста ни повлия. Резултатите от тези дни би трябвало да се взимат с едно мислено, просто би трябвало да сме сигурни, че колата работи както би трябвало преди теста в Бахрейн, който ще ни даде повече отговори. Ние желаеме да извлечем максимума от дни като днешния, само че в последна сметка те са незначителни “, изясни Ръсел.

До момента всички тимове, като се изключи Макларън, са направи шейкдаун на своите нови коли, като всички основани във Англия отбори сториха това на „ Силвърстоун “. Отборите на Ферари, Алфа Таури и Алфа Ромео, които са основани в Италия и Швейцария използваха надлежно „ Фиорано “, „ Мизано “ и „ Каталуния “ за своите шейкдаунове.
 Как Ферари избегна потреблението на снимачен ден при представянето на SF-23? Как Ферари избегна потреблението на снимачен ден при представянето на SF-23?
Единственият предсезонен тест във Формула 1 за 2023 година ще се организира идната седмица в Бахрейн, като тестванията на „ Сахир “ ще бъдат с дълготрайност от три дни. Те ще стартират в четвъртък (23 февруари) и ще завършат в събота (25 февруари). Само седмица по-късно ще бъде даден старт на борбата за международната купа във Формула 1 за 2023 година с конкуренция за Гран При на Бахрейн, която за трета поредна година ще открие сезона в най-високотехнологичния спорт на планетата.

Снимки: twitter.com/MercedesAMGF1
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР