В рамките на три години, в начално училище в окръг

...
В рамките на три години, в начално училище в окръг
Коментари Харесай

Виновна ли е кула за клетъчна комуникация за развитието на смъртоносен рак?

В рамките на три години, в начално учебно заведение в окръг Сан Хоакин, Калифорния, трима учители и четири деца се разболяват от тежки форми на рак.Като цяло, това учебно заведение има към 400 деца, на възраст от детската градина до 8 клас. Толкова доста болни от рак за такова малко време е безспорно особеност за малко учебно заведение.Родителите упрекват кулата, конфигурирана на учебната площадка, с инсталирани предаватели за клетъчна връзка.

 c1 2 - Виновна ли е кула за клетъчна връзка за развиването на гибелен рак? (видео)
В началото на месец март 2019 година, към 200 родители се събрали на съвещанието на управителния съвет на учебното заведение и поискали незабавни дейности.Гневът на родителите доближи своя връх, заради обстоятелството, че напълно неотдавна, четвърти възпитаник беше приет в болница със смъртоносна форма на рак. Някои родители отписаха децата си от учебното заведение.Бащата на болното момче, Ричард Рекс, споделя, че преди към месец, на стомаха на сина му се появила странна бучка. Рекс живее от другата страна на учебното заведение, а класната стая на момчето е на същата страна, като кулата.Първоначално, родителите решили, че детето е потърпевшо на пързалката (момчето обичало да се пързаля), само че в болничното заведение имало подозрения за онкологично заболяване и скоро прегледът посочил рак на черния дроб.
Ричард Рекс споделя: “Сега се приказва за избор на вид за лекуване, химиотерапия или интервенция, или даже трансплантация на черен дроб. Всичко това е доста ужасно. ”

 c2 2 - Виновна ли е кула за клетъчна връзка за развиването на гибелен рак? (видео)
Според администрацията на учебното заведение, измерваната радиация на кулата демонстрира, че тя работи обикновено и няма нищо, което да надвишава нормите за възможни излъчвания. Сега обаче се водят договаряния за пренасяне на кулата на друго място.Първият случай на рак е през 2016 година, а на идната година различен възпитаник развива рак на мозъка. Майка му, Моника Ферули, даже тогава подозирала, че радиацията от кулата е отговорна и упорствала учебната администрация да я отстрани.

 c3 1 - Виновна ли е кула за клетъчна връзка за развиването на гибелен рак? (видео)
В отговор тя получила изказване, че кулата не нарушава никакви правила и, че изследване на Американското общество за битка с рака не удостоверява, че радиацията от кулата предизвиква рак.Моника споделя:„ Срещнах доктор, който ми сподели, че този израстък е 100 % резултат от нездравословното влияние на околната среда. Когато група родители направиха самостоятелни измервания на радиацията на кулата, те откриха, че тя надвишава допустимите граници. ”За пребиваването на кулата на територията на учебното заведение, същото получава по 2 000 $ месечно, а договорът за наем е подписан за 25 години. Изводите си ги направете сами …

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР