В рамките на стратегическите планове за подобряване на инфраструктурата в

...
В рамките на стратегическите планове за подобряване на инфраструктурата в
Коментари Харесай

Нова зона за паркиране в разложкото село Баня

В рамките на стратегическите проекти за възстановяване на инфраструктурата в село Баня, Община Разлог стартира ремонт и разширение на улица " Тринадесета ", и отделяне на нова зона за паркиране, с към 40 паркоместа.

“След довеждане докрай реконструкцията на улицата, която се намира в непосредствена непосредственост до парка и се свързва с някои от най-посещаваните туристически обекти, къщи за посетители и спа-комплекси в селото, Община Разлог ще сложи и нужните пътни знаци за “Подобряване регулацията на придвижването ”. Някои сектори от улицата ще бъдат преобразувани в еднопосочни улици.

Паралелно с това, след правенето на план за реорганизация на парка в селото, в границите на няколко седмици Община Разлог ще издаде строително позволение, след което ще разгласи и социална поръчка за избор на реализатор, който да поеме отговорност за осъществяването на плануваните действия, за даване на " Безопасна и здравословна среда " - за отдих, спорт и развлечения в село Баня. ”, разясниха кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметът господин Иван Гюров.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР