В рамките на проект Младежки център Враца – фактор за

...
В рамките на проект Младежки център Враца – фактор за
Коментари Харесай

Голямата зала на Младежкия дом е готова след ремонт

В рамките на план „ Младежки център Враца – фактор за развиване на Северозапада “ бе изцяло освежен огромният салон в Младежкия дом. Многофункционалната зала е с нова електрическа апаратура, облицовани стени и тавани, нова подова настилка и ремонтирани санитарни пространства, в това число и за хора с увреждания.

Подобен ремонт в Младежкия дом не е осъществяван в последните десетилетия. Предстои монтиране на уместно театрално осветяване и озвучаване.

Извършените действия по плана бяха инспектирани от кмета Калин Каменов и заместник-кметовете Александър Владимиров и Цветан Стойчков.

Обновяването на залата по отношение на потребностите на „ Младежки център – Враца “ и използването й като База 2, ще разреши част на клубовете му да осъществят по-добре своята активност.

Нейният ремонт ще подкрепи развиването на младежката общественост и ще разшири обсега на дейностите на „ Младежки център – Враца “, което е обвързвано с покачвания интерес и потребности на младежите от района.

Дейностите са осъществени в границите на план BGLD – 1.003 – 0004 „ Младежки център Враца – фактор за развиване на Северозапада “ по Програма „ Местно развиване, понижаване на бедността и усъвършенствано включване на уязвими групи “, финансирана от финансовия механизъм на ЕИП 2014 – 2021 година Общата стойност на осъществените строително-ремонтни действия по плана е в размер на 479 850 лв..

Предстои формалното разкриване на многофункционалната зала.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР