В рамките на Международния конгрес на сексолозите бяха съобщени прогнозни

...
В рамките на Международния конгрес на сексолозите бяха съобщени прогнозни
Коментари Харесай

Учени съобщиха кога ще изчезне проституцията

В рамките на Международния конгрес на сексолозите бяха обявени планирани данни, които изясняват по кое време ще изчезне най-древната специалност, оповестява влиятелното списание New Scientist.

На конгреса редица сексолози описаха, че визитата в роботизирани бардаци ще се възприема все по-добре от " обичайните типове отдих ".

На срещата на учените са обсъждани нравствени въпроси касаещи използването на роботи за полови цели. Всички са на мнение, че те могат да оставят без самун представителките на най-древната специалност.

Ерата на новия тип полови връзки ще стартира през 2035 година. Точно тогава технологията при разработване на роботи ще доближи такова равнище, че те ще могат да извършват битови и не чак толкоз битови стремежи от страна на хората.

Това настояват сексолозите от университета Тафтс.

Според тях, търсенето на живи дами за насищане на мъжкия нагон последователно ще намалее. Преди конгреса стана ясно, че половите труженички от Южна Калифорния са твърдо срещу насищането на пазара с електронни джажди и желаят възбрана за продажбата им. Дори излязоха на митинг за това.

Гневът на жриците е и против строителството на първия коптор с роботизирани работнички в мощно консервативния щат Тексас. /Марица.бг

Редакция и превод Росен Саръмов

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР