В рамките на лекционния курс по Финансово право“ на доц.

...
В рамките на лекционния курс по Финансово право“ на доц.
Коментари Харесай

Лекция на тема „Как да стартираме собствен бизнес без капитал“ ще се проведе на 22 март

В рамките на лекционния курс по „ Финансово право “ на доцент доктор Савина Михайлова-Големинова на 22 март 2022 година от 9-11 ч. ще се организира извънредна онлайн лекция на тематика „ Как да стартираме личен бизнес без капитал “.

Защо да присъствате?

Имате ли новаторска концепция? Искате ли да започнете личен бизнес? Откъде да намерите пари? На тези и други Ваши въпроси ще отговорят представители на Фонда на Фондовете, Витоша Венчър Партнърс и Иновейшън Кепитъл. Своите първи стъпки в бизнеса ще споделят и сполучливо реализиращи се на пазара старт-ъпи и ще Ви дадат потребни препоръки. Ще научите какво съставляват финансовите принадлежности и по какъв начин може да се възползвате от тях.

Място: MS Teams. Достъпът е свободен за всички бакалаври и магистри на Стопанския факултет и ще се реализира посредством следния линк:

Организатори: доцент доктор Савина Михайлова – Големинова и „ Фонд управител на финансови принадлежности в България “ ЕАД

Лектори:
доцент доктор Савина Михайлова – Големинова, Стопански факултет, Софийски университетд-р инж. Дочка Василева – Max Gurvits – Управляващ сътрудник на Ангел Ангелов – Управляващ сътрудник на Представители на старт-ъп компании
Поканени са студентите от Стопанския факултет на Софийски университет „ Св. Климент Охридски “:
Бакалавърски стратегии: „ Икономика и финанси “; „ Стопанско ръководство “; „ Счетоводство, финанси и цифрови приложения “;Магистърски стратегии (специалност „ Стопанско ръководство “): Геймификация в бизнеса, обществения и неправителствения сектор; Отговорно и стабилно управление; Бизнес администрация; Бизнес администрация – развиване на човешките ресурси; Бизнес администрация – стратегическо управление; Бизнес администрация – ръководство и предприемачество; Дигитален маркетинг; Дигитален мениджмънт в туризма; Управленски осведомителни системи;Магистърски стратегии (специалност „ Икономика и финанси “): Изкуствен разсъдък за бизнес и финанси; Икономика и ръководство на обществени ресурси; Финанси, вложения и финтех; Финанси, счетоводство и разбор на огромни данни; Аутсорсинг планове и компании; Енергийни пазари и услуги; Икономика и право; Икономика и финанси; Митнически и данъчен контрол; Моделиране на огромни данни в бизнеса и финансите; Счетоводство и одит; Фасилити мениджмънт ; Финанси и банково дело; Приложна иконометрия и икономическо моделиране;Всички членове на FEBA Alumni Club.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР