В рамките на днешната неформална сесия на държавните и правителствени

...
В рамките на днешната неформална сесия на държавните и правителствени
Коментари Харесай

Борисов: Всички лъжи отиват в коша - остава всичко свършено от нас

В рамките на днешната неофициална сесия на държавните и държавни ръководители на държавите-членки на Европейски Съюз е разисквано реализирането на Европейския дирек на обществените права на ниво Европейски Съюз и на национално ниво според Стратегическата стратегия на Европейски Съюз за интервала 2019 – 2024 година В края на срещата на върха водачите на Европейски Съюз следва да одобряват Декларацията от Порто, в която ще бъде изложена тяхната визия за европейския дигитален, екологичен и обективен преход. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов в оставка след присъединяване си във втория ден от срещата на върха в Порто.

Той благодари на учителите и родителите, както и на министъра на образованието за въвеждането на онлайн образованието.

" Това, което през вчерашния ден говорихме с евролидерите за европейския дирек, ние започнахме да вършим това преди 4 години. Ние вкарахме над 50 хиляди деца в класните стаи, съобщи той. Вчера постигнахме връх с имунизирането и целите са реализирани плюс зелените коридори. 37 хиляди българи се имунизираха през вчерашния ден и всички неистини за чипирането отиват в коша. Остава всичко свършено от нас ", съобщи той.

Във връзка със зеления документ Борисов изясни, че той не е с цел да затруднява. " И тези, които нямат и не желаят да си извадят документи или да се имунизират, ги улесняваме ", съобщи той.

" България ще бъде една от първите страни, които ще бъдат включени в така наречен " цифров зелен документ ". Така, че апелирам служебният кабинет да го има поради ", сподели още министър председателят в оставка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР