В публикуваните днес световни ранглисти на тенисистите първите ни ракети

...
В публикуваните днес световни ранглисти на тенисистите първите ни ракети
Коментари Харесай

Прогрес за Гергана Топалова и Адриан Андреев в ранглистите по тенис

В оповестените през днешния ден международни класации на тенисистите първите ни ракети Виктория Томова и Григор Димитров резервират позициите си. Димитров заема 28-о място. Томова още веднъж е на 90-а позиция. Тя изигра последния си шампионат за годината в Анже, където доближи до осминафиналите. След къса отмора 27-годишната софиянка отпътува за Пърт, Австралия, където ще играе за България в отборния шампионат Юнайтед къп, който стартира на 29 декември.

Гергана Топалова към този момент е втора по мощ българка, откакто се изкачи с едно място и към този момент заема 325-а позиция. Тополава изпревари Изабелла Шиникова, която слезе 15 позиции до 336-ата. Двете също са част от отбора ни за Австралия. В първите 500 на класацията на WTA е още Джулия Терзийска, която е номер 451.

При мъжете Григор Димитров е 28-и. Той ще бъде играещ капитан на България за Юнайтед къп. Адриан Андреев към този момент заема 192-о място. Димитър Кузманов е №197, а Александър Лазаров е №300. Тримата допълват нашия тим за Юнайтед къп, където България е в група А с Гърция и Белгия. Във всеки дуел се играят по две срещи на единично за мъже и дами и една на смесени двойки.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР